Τι έγινε στο 7ο HOL web concert με τους Vegas

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το MAD και η hellas online παρουσιάζουν ζωντανά στο Internet μια σειρά συναυλιών από τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες!

Mετά από έξι επιτυχημένα HOL web concerts με την Τάμτα τον Οκτώβριο, το Μύρωνα Στρατή τον Νοέμβριο, το Δήμο Αναστασιάδη στις αρχές Δεκεμβρίου, τους Locomondo τέλος Δεκεμβρίου, την Ελεωνόρα Ζουγανέλη τον Φεβρουάριο και τους Onirama τον Μάρτιο, σειρά είχαν την Τετάρτη 8 Ιουνίου οι Vegas που ερμήνευσαν, ζωντανά στο stage των HOL web concerts, τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους αλλά και διασκευές γνωστών, αγαπημένων κομματιών!

Oι fans που κέρδισαν προσκλήσεις μέσα από το www.holwebconcerts.gr μπόρεσαν να απολαύσουν από κοντά τους Vegas και να ακούσουν live πολλά από τα hit-singles των Vegas αλλά και medley αγαπημένων ελληνικών και ξένων επιτυχιών. Αναλυτικά το setlist περιλάμβανε τα: Μη Σε Νοιάζει, In The Ayer/Right Round/Crazy/Mη Σταματάς, Ήρθε η Στιγμή, Here 4 One/Party Up/I Like Girls, Arab Money, Love The Way You Lie/Airplanes, I Love Rock N Roll, Disco Medley, I Gotta Feelling, Memories/Πάνω Άπ’ Όλα, Far From Everything, Παραλία, Δεν Κάνει Κρύο Στη Βαβυλωνία, Mad About You, Zombie, Don’t Speak, Kiss/Word Up, Gangsta’s Paradise, Tης Μάνας Σου, FSSST VEGAS, You Killed Me, Τους Πονάει, Like A G6, Time Of Your Life και Φιλί.

Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η Νικολέτα Ράλλη.

Δείτε εδώ μερικές φωτογραφίες από το 6ο HOL web concert της χρονιάς με τους Onirama και κάντε κλικ στο www.holwebconcerts.gr για περισσότερα!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *