Τι έγινε στην πρεμιέρα του Γιώργου Μαζωνάκη στον Βοτανικό

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Παρασκευής 29 Οκτωβρίου ο Γιώργος Μαζωνάκης στο Βοτανικό.

Ο Βοτανικός, ένα από τα πιο γνωστά νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας, φέτος φιλοξενεί το show του Γιώργου Μαζωνάκη “Τα ίσια ανάποδα”, με την Πάολα, τους Vegas και το Νικηφόρο. Ο χώρος είναι ριζικά ανανεωμένος και παραπέμπει σε ένα σύγχρονο cabaret. To stage, ξεπερνώντας κάθε παραδοσιακή μορφή, σε σχήμα ημικύκλιου που απλώνεται σε όλη την αίθουσα καταργεί κάθε απόσταση του καλλιτέχνη από τον κόσμο. Στο εσωτερικό του έχει στηθεί μια vip περιοχή με τραπέζια και καναπέδες που επίσης λειτουργεί ως stage! Το show παίζεται από παντού και από όλους! Όπως για παράδειγμα από τις παραδοσιακές «λουλουδούδες» που αντικαταστάθηκαν από άνδρες με κόκκινα γιλέκα δίνοντας την δική τους παράσταση.

«H καρδιά μου», «Τα ίσια ανάποδα», «Δύσκολα Φεγγάρια» είναι μερικές από τις επιτυχίες από τον πρόσφατο δίσκο του που κυκλοφόρησε από τη Heaven, με τα οποία υποδέχθηκε και καλωσόρισε τον κόσμο, δίνοντας την υπόσχεση για έναν υπέροχο χειμώνα. Ακολούθησαν όλες οι μεγάλες επιτυχίες του, με τον κόσμο να ξεσπάει σε χειροκροτήματα και να τραγουδάει, συμμετέχοντας με όλη του την ενέργεια στη ατμόσφαιρα ενός μοναδικού party που φυσικά κράτησε μέχρι το πρωί.

Η εκρηκτική Πάολα, στα καλύτερά της, συνδέεται αρμονικά με την όλη ιδέα, παρουσιάζει καινούργια τραγούδια που φέρουν την υπογραφή του Κυριάκου Παπαδόπουλου, συναντάται με το Γιώργο πάνω στο stage, δίνοντας το δικό της στίγμα.

Οι Vegas με τις dance επιτυχίες τους έδωσαν από την αρχή το σύνθημα για την cub διάθεση της βραδιάς, ενώ ο Νικηφόρος, με τα τραγούδια «Υποσχέσου» και «Σ’ ένα φιλί σου» απ’ το πρόσφατο album του δίνει τις καλύτερες υποσχέσεις για το μέλλον!

Λεπτομέρειες για το “Τα ίσια ανάποδα show” εδώ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *