Τι έγινε στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion

Την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου η Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion επέστρεψε για 6η συνεχή χρονιά στην Αθήνα, απογειώνοντας τις χιλιάδες του κόσμου που βρέθηκαν στο Τείχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ με πολλή μουσική, αισιοδοξία και φυσικά… θετική ενέργεια!

Aπό την Ημέρα Θετικής Ενέργειας δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα fun activities της Amita Motion: motion in the air, energy painter, energy wall, bumper balls και positive code, τα οποία διασκέδασαν τον κόσμο που πλημμύρισε από νωρίς το απόγευμα τη Gameland.

Λίγο μετά τις 5 απόγευμα ο Πρεσβευτής Θετικής Ενέργειας Θέμης Γεωργαντάς έδωσε το σύνθημα για την έναρξη της μεγάλης βραδιάς, καλωσορίζοντας αρχικά το warm-up band ““.

Στην συνέχεια το stage κατέλαβαν οι Decibell, οι οποίοι προθέρμαναν και φέτος το κοινό με διασκευές σε αγαπημένες rock επιτυχίες και στη συνέχεια παρέδωσαν τη σκυτάλη στα Κόκκινα Χαλιά και τους ΝΕΒΜΑ που ηλέκτρισαν ακόμα περισσότερο την ατμόσφαιρα!

Η Ελένη Φουρέιρα, με τη σειρά της, ανέβασε επικίνδυνα τη θερμοκρασία και παρέσυρε με το τραγούδι και το χορό της το κοινό σε ένα dance party χωρίς όρια!

Ενώ η θετική ενέργεια του κοινού είχε ανέβει στα ύψη, στη σκηνή εμφανίστηκαν o Mark Angelo με την Shaya, οι Otherview, οι VEGAS και αργότερα η Tamta αλλά και οι Stavento τραγουδώντας όλες τις μεγάλες τους επιτυχίες και κάνοντας το κοινό να χορεύει ασταμάτητα.

Και το live δεν σταμάτησε εδώ! ENOLA STR8, Professional Sinnerz, Κόμης Χ, STAN και Goin’ Through συνέχισαν με τον καλύτερο τρόπο το πιο θετικό party και η Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2011 έκλεισε με ένα απολαυστικό φινάλε από Μύρωνα Στρατή και Onirama.

Το ραντεβού της Amita Motion με το πιο θετικό κοινό ανανεώθηκε φυσικά για του χρόνου με την Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2012!

Επισκεφθείτε το επίσημο site της Amita Motion www.thetikienergeia.gr και κάντε Like στην επίσημη σελίδα της Amita Motion στο facebook για αποκλειστικές πληροφορίες, φωτογραφίες και video από την Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *