Συναυλία-έκπληξη από τον Justin Timberlake!

Μια έκπληξη περίμενε τους θαμώνες του εστιατορίου Southern Hospitality της Νέας Υόρκης την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου: ένα πριβέ live από τον Justin Timberlake!

Μεταξύ των παρευρισκόμενων βρίσκονταν και η συμπρωταγωνίστρια του Timberlake στην ταινία “In Time“, Amanda Seyfried, καθώς και οι νεόνυμφοι Kim Kardashian και Kris Humphries.

O Justin είχε ανακοινώσει το live μόλις λίγες ώρες νωρίτερα μέσω Twitter: “Γεια σου Νέα Υόρκη! Ποιός θέλει να ακούσει απόψε λίγη live μουσική;” Το εστιατόριο, του οποίου ιδιοκτήτης είναι ο Timberlake, γέμισε κόσμο (μέσα-έξω) από νωρίς το βράδι: όσοι δεν μπόρεσαν να μπουν ανέβαιναν μέχρι κσι σε τηλεφωνικούς θαλάμους για να δουν τη συναυλία και να απαθανατίσουν το στιγμιότυπο με τα κινητά και τις φωτογραφικές μηχανές τους.

Ο διάσημος μουσικός και ηθοποιός ξεκίνησε το set του με μία ακουστική version του hit του “What Goes Around… Comes Around“, έχοντας μαζί του το hip hop συγκρότημα FreeSol.

Το event έγινε για να προωθήσει τη νέα δουλειά των FreeSol. Θυμηθείτε το video clip τους “Hoodies On, Hats Low“, στο οποίο εμφανίζεται και ο JT, εδώ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *