Συγκίνηση για το Michael Jackson!

Πριν από μερικές μέρες και συγκεκριμένα στις, 27 Οκτωβρίου, όλα τα διεθνή media στράφηκαν στο Los Angeles και συγκεκριμένα στην πρεμιέρα της ταινίας αφιέρωμα για τον μουσικό θρύλο Michael Jackson!

Δεκάδες stars έδωσαν το παρόν για να τιμήσουν τον αδικοχαμένο βασιλιά της Pop και να παρακολουθήσουν την ταινία που παρουσίαζε σπάνια πλάνα της προετοιμασίας του μεγάλου καλλιτέχνη για τη σειρά των συναυλιών που θα έδινε, λίγο πριν το ξαφνικό τέλος!

Ανάμεσα στους διάσημους που βρέθηκαν στην πρεμιέρα, ήταν τα αδέρφια του Michael Jackson, ο Will Smith, η Jennifer Lopez, η Paris Hilton, η Paula Abdul, η Katy Perry, η Jennifer Love Hewitt, η Ashley Tisdale και πολλοί ακόμα ανθρώποι της τέχνης.

Σημαντική επίσης ήταν και η δήλωση της κοντινής φίλης του Michael Jackson, Elizabeth Taylor, η οποία παρακολούθησε σε ιδιωτική προβολή την ταινία “Μichael Jackson’s – Τhis is it”, και ανέφερε ότι πραγματικά εντυπωσιάστηκε τόσο από τη σκηνοθεσία του έργου, όσο και από το καλλιτεχνικό μεγαλείο του βασιλιά της Pop, προκαλώντας της δάκρυα συγκίνησης!

Οι κριτικές του έργου φάνηκαν ιδιαίτερα θετικές πάντως! Τόσο ώστε να ακούγεται ότι ενδέχεται το “Μichael Jackson’s – Τhis is it” να προταθεί για βραβείο Oscar!

Πιστεύεις ότι η ταινία έχει δυνατότητες για κάτι τέτοιο;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *