Στη φυλακή η Lindsay Lohan

Σε 90 μέρες φυλάκιση καταδικάστηκε η Lindsay Lohan γιατί παραβίασε τους όρους της αναστολής της, μην παρακολουθώντας το πρόγραμμα απεξάρτησης από το αλκοόλ που της είχε υποδειχθεί.

Παράλληλα με την ποινή φυλάκισης, η Lohan θα πρέπει να ακολουθήσει και πρόγραμμα αποτοξίνωσης.

Η 24χρονη ηθοποιός ξέσπασε σε λυγμούς και, σε μια τελευταία προσπάθεια να αποφύγει τη φυλάκιση, απεύθυνε το λόγο στη δικαστή λέγοντας ότι δεν είχε συνειδητοποήσει πως παραβίαζε τους περιοριστικούς όρους και πως ο λόγος που δεν πήγαινε στις ομάδες απεξάρτησης από το αλκοόλ ήταν επειδή είχε πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Δεν το αντιμετωπίζω σαν αστέιο. Είναι η ζωή μου και η καριέρα μου. Έχω προσπαθήσει να κάνω ό,τι μπορώ, δεν θέλω να νομίζετε ότι δεν σέβομαι εσάς και τους όρους σας.

Η Lohan το 2007 -μέσα σε λιγότερο από δύο μήνες- είχε συλληφθεί δύο φορές για οδήγηση υπό την επήρρεια αλκοόλ. Τότε είχε φυλακιστεί για 84 μόνο λεπτά και είχε καταδικαστεί σε τρία χρόνια με αναστολή.

Από τότε-πέρα από το ότι δεν ακολούθησε τις οδηγίες του δικαστηρίου- την συνέλαβαν και άλλες δύο φορές για οδήγηση υπό την επήρρεια ναρκωτικών.

Ποιά είναι η γνώμη σας για την ποινή που της επεβλήθη;

Η δίκη μεταδόθηκε σε μορφή live streaming από το site tmz.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *