Στηριζουμε τους πληγέντες της Αϊτής

Η τραγωδία στην Αϊτή, πραγματικά δεν έχει τέλος, καθώς πολλές εκατοντάδες χιλιάδες είναι τα θύματα του καταστροφικού σεισμού.

Δεκάδες καλλιτέχνες προσπαθούν να συνδράμουν με τον τρόπο τους για την υποστήριξη των θυμάτων του σεισμού, όπως η Angelina Jolie και ο Brad Pitt, που δώρισαν ένα εκατομμύριο δολλάρια στους πληγέντες.

Με τη σειρά του ο Wyclef Jean, ο οποίος κατάγεται από την Αϊτή, έστειλε κάλεσμα προς όλο τον κόσμο και τους πολιτικούς να βοηθήσουν την πατρίδα του!

Συγκεκριμένα είπε: “Σήμερα αντιμετωπίζουμε μια φυσική καταστροφή χωρίς προηγούμενο για την χώρα μας. Ο σεισμός των 7 Ρίχτερ και οι δυνατοί μετασεισμοί έγιναν μόλις 10 μίλια από το Port-au-Prince. Δεν μπορώ να εκφράσω με λόγια την ανθρώπινη καταστροφή που αυτό συνεπάγεται και το να μείνουμε άπραγοι απλά κάνει την τραγωδία αυτή μεγαλύτερη. Πάνω από 2 εκατομμύρια άτομα στο Port-au-Prince σήμερα θα αντιμετωπίσουν αυτή την κατάσταση μόνοι τους. πρέπει να δράσουμε τώρα. Ο πρόεδρος Obama ήδη υποσχέθηκε την βοήθεια των Ηνωμένων Πολιτειών και ο στρατός τους είναι η μοναδική ομάδα με την οργάνωση και την εκπαίδευση που χρειάζεται για να κάνουν αυτή την βοήθεια άμεση. Η διεθνής κοινότητα πρέπει επίσης να δραστηριοποιηθεί και να βοηθήσει τους ανθρώπους της Αϊτής με κάθε τρόπο.”

Ο George Clooney, από την πλευρά του, θα οργανώσει ένα τηλεμαραθώνιο για να συγκεντρωθεί βοήθεια για τους σεισμόπληκτους της Αϊτής και κάλεσε τους συναδέλφους του να συμμετάσχουν.

Υποστήριξε κι εσυ τους πληγέντες από το σεισμό της Αϊτής.

Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα αποστέλλουν στην περιοχή ένα κινητό νοσοκομείο χωρητικότητας 100 κλινών και μία “κινητή” χειρουργική μονάδα, που αποτελείται από 2 χειρουργικές αίθουσες και 7 σκηνές νοσηλείας.

Στείλε και τη δική σου βοήθεια στους Γιατρούς χωρίς σύνορα.

ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΑΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: Αρ. Λογ/μού: 080/480865-76
ALPHA BANK: Αρ. Λογ/μού: 104-00-2320001125
ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: Αρ. Λογ/μού: 041-01-022035-49
ΤΡΑΠΕΖΑ EFG EUROBANK: Αρ. Λογ/μού: 0026.0215.45.0100065123
ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: Αρ. Λογ/μού: 83773707

ΜΕΣΩ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ Κάνοντας ένα απλό τηλεφώνημα στο 210 5 200 500 (Visa, Mastercard, Diners)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *