Στα πρόθυρα της αυτοκτονίας η Madonna!

Πολλές φορές για όλους εμάς τους απλούς θνητούς οι super stars φαντάζουν άτρωτοι, ακόμα και υπεράνθρωποι. Αλλά ξεχνάμε πάντα ότι στην προσωπική τους ζωή είναι ακριβώς ίδιοι με εμάς.

Πρόσφατα το περιοδικό Rolling Stone δημοσίευσε τη συνέντευξη της απόλυτης star Madonna, η οποία αποκάλυψε ότι έφτασε κάποια στιγμή στη ζωή της που ήταν έτοιμη να αυτοκτονήσει!

Ο λόγος δεν ήταν άλλος από το διαζύγιό της με τον Guy Ritchie το οποίο φαίνεται να της κόστισε πολύ παραπάνω απ’ όσο εμείς καταλάβαμε διαβάζοντας τα tabloids.

Kάπως έτσι η επαγγελματίας και για πολλούς σκληρή, βασίλισσα της ποπ λύγισε στον πόνο του χωρισμού και έδειξε την ανθρώπινη πλευρά της.

Εκτός από τα παιδιά της, ο μόνος παράγοντας που την κράτησε ζωντανή δεν ήταν άλλος από τη δουλειά της και την καριέρα της. Όπως άλλωστε δήλωσε κι η ίδια, μπορεί η περιοδεία της “Sticky and Sweet” να ήταν πετυχημένη, αλλά η χρονιά που πέρασε ήταν μια πραγματική δοκιμασία για την ίδια προσπαθώντας να σταθεί στα πόδια της μετά το τέλος του γάμου της.

Όσοι, λοιπόν, δεν είστε και πολύ καλά συναισθηματικά, πάρτε το παράδειγμα της Maddy και πέστε με τα μούτρα στα επαγγελματικά σας.

Η δουλειά σώζει ζωές!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *