Σάκης Ρουβάς: “H ηθοποιία είναι το νέο μου παιχνίδι!”

“Κιθαρίστας ή ντράμερ”, έλεγε ένα παλιό τραγούδι, που οι πιο νέες γενιές σίγουρα αγνοούν!

Στο ίδιο δίλημμα βρίσκεται και ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος είναι ενθουσιασμένος με την εμπειρία του στην υποκριτική τέχνη!

Πρόσφατα ο αγαπημένος καλλιτέχνης έδωσε συνέντευξη στον Πέτρο Κωστόπουλο μιλώντας για τις εμπειρίες που κέρδισε από την ενασχόληση του με τον κινηματογράφο και τον μαγικό κόσμο της ηθοποιίας!

Όταν ο Σάκης ρωτήθηκε αν θα διάλεγε την υποκριτική ή το τραγούδι, τα πράγματα έγιναν πολύπλοκα: “Με δυσκολεύεις τώρα… Δεν γίνεται να διαλέξω! Είναι το καινούριο μου παιχνίδι αυτό! Γουστάρω πάρα πολύ, έχω τρελαθεί, μου αρέσει… Μη με χαλάς τώρα”.

Σημαντικό ρολό έπαιξαν επίσης και τα μαθήματα υποκριτικής με τον Χάουαρντ Φάιν στο Los Angeles: “Το πρώτο πράγμα που έμαθα όταν πήγα στο σχολείο του Χάουαρντ: Λέει ο δάσκαλος “μπορείτε να φέρετε κασετοφωνάκι να γράφετε αυτά που λέω”. Και λέω “Δάσκαλε, εγώ έχω και κάμερα”. Και μου λέει “Απαγορεύεται. Γιατί εσύ -με το μυαλό που έχεις τώρα και με αυτά που ξέρεις τώρα- θα δεις όλα τα λάθος πράγματα. Αντί να κοιτάς αυτά που πρέπει να κοιτάξεις θα κοιτάς πως είναι η φράντζα σου, πώς είναι το ένα, πώς είναι το άλλο. Και εκεί έφαγα το πρώτο χαστούκι ότι τελικά το μόνο πράγμα που δεν πρέπει να σκέφτεσαι και να κοιτάς είναι το πώς φαίνεσαι”.

Το κάλο είναι, ότι ο Σάκης Ρουβάς μπορεί να υπηρετεί και τις δύο τέχνες εξίσου καλά, οπότε η επιλογή ανάμεσα τους είναι ακόμα μακρινή φήμη, που ίσως και να μην ισχύσει ποτέ!

Εσύ ακόμα να δεις το “Duress”;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *