Πότε κάνει πρεμιέρα το video clip του Justin Bieber με τη Mariah Carey;

Την πρεμιέρα του νέου του videoclip για το ντουέτο του στο “All I Want For Christmas Ιs Υou” με τη Mariah Carey ανακοίνωσε ο Justin Bieber. Όπως είπε ο ίδιος μέσω του επίσημου site του στις 30 Νοεμβρίου τα εκατομμύρια των θαυμαστών του θα έχουν την ευκαιρία να δουν το νέο του video κατά τη διάρκεια του φωτισμού του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Rockefeller Center όπου θα είναι και επίτιμος καλεσμένος!

Τα γυρίσματα του clip, το οποίο αναμένεται να είναι άκρως Χριστουγεννιάτικο και εορταστικό, έγιναν μέσα στο Νοέμβριο, με τις σκηνοθετικές οδηγίες του Sanaa Hamri.

Σχετικά με τη συνεργασία τους, ο Biebs αποκαλύπτει: “Θέλαμε από την αρχή τη Mariah, αλλά νομίζαμε ότι θα ήταν πολύ δύσκολο να την κλείσουμε. οπότε αρχικά δεν το κυνηγήσαμε. Αλλά μιας και είμαστε στην ίδια δισκογραφική, κάναμε μερικά τηλέφωνα και μία μέρα που ήταν μαζί μας στο studio ο Randy Jackson του είπα: Yo, πιστεύεις πως μπορείς να κάνεις κάτι για να έχουμε τη Mariah στο Χριστουγεννιάτικο album; Και μου λέει: Βασικά θα την δω στη Νέα Υόρκη τη Δευτέρα! – κι έτσι έγινε!

Το “All I Want for Christmas Is You” συμπεριλαμβάνεται στο Χριστουγεννιάτικο album του 17χρονου teen icon, “Under the Mistletoe“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *