Πόσα παίρνει ο Γιώργος Λιάγκας στον Αντ1; Το αποκάλυψε ο Νίκος Μαστοράκης on air;

Έχει ζήσει σχεδόν τα πάντα στην ελληνική τηλεόραση και το ραδιόφωνο. Ο Νίκος Μαστοράκης έχει μια μοναδική ικανότητα με το λόγο του να σε καθηλώνει. Σήμερα, ήταν καλεσμένος στο Πρωινό του ΑΝΤΕΝΝΑ και μίλησε για πολλά με τον Γιώργο Λιάγκα. Με αφορμή τη συζήτηση που έγινε για την πρωινή ζώνη των καναλιών, ο πρώην ραδιοφωνικός παραγωγός ρώτησε τον οικοδεσπότη της πρωινής εκπομπής αν παίρνει μισθό 25.000 ευρώ. Τότε, ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε με χιούμορ «Όχι 55 παίρνω, χωρίς τα μπόνους και τη Φαίη» και αμέσως ο Νίκος Μαστοράκης του απάντησε «Στο τέλος θα χρεώνετε και δύο παιδιά που θα τα φέρνετε».

Στη συνέχεια, μίλησε και για την Ρούλα Κορομηλά και στο αν έκανε καλά που έγινε από παρουσιάστρια πρώτης γραμμής, επισημαίνοντας :«Εάν η Ρούλα δεν είχε αμεσότατο και απελπιστικό βιοποριστικό πρόβλημα για να υπολογίζει αυτή την αμοιβή την οποιαδήποτε παίρνει ως μέλος αυτής της επιτροπής ενός πανάθλιου show -θεωρώ ότι είναι το λιγότερο απαράδεκτο να υπάρχει στην τηλεόραση και σαν format και σαν ιδέα, αλλά κυρίως σαν επίπεδο ταλέντων, είναι α-talent show-, αν η Ρούλα έπρεπε να πληρώσει το φως, το ηλεκτρικό, το νερό της και δεν είχε λεφτά είναι απόλυτα νομότυπο αυτό που κάνει και της βγάζω το καπέλο.

Αν όμως είχε και το έκανε επειδή της λείπει πολύ να είναι μπροστά από την κάμερα ήταν σφάλμα της. Όπως οδεύουμε προς το τέλος της καριέρας μας πρέπει να κάνουμε καλύτερα και μεγαλύτερα πράγματα, να αναπτύσσουμε την αντοχή να λέμε όχι στις προτάσεις αυτές. Έχω την εντύπωση ότι μερικοί από αυτούς που ήταν και δεν είναι στην τηλεόραση, έχουν τέτοιο πάθος με τη μούρη τους στο γυαλί που κάνουν και τέτοια σφάλματα».

Διαβάστε ακόμα:

Το MAD γιορτάζει! #HAPPY18MAD

To MAD γιορτάζει τα 18α γενέθλιά του με 2 σπέσιαλ, επετειακές εκπομπές!

Χρόνια πολλά! Το MAD TV έκλεισε τα 18! Δείτε τις πρώτες στιγμές μας στον αέρα!

Δείτε το πρώτο “ΟΚ” με καλεσμένο τον Βλάση Μπονάτσο!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *