Ποιός κατηγορεί τη Madonna για εκβιασμό;

Σκληρές κατηγορίες κατά της Madonna εξαπέλυσε η πρόεδρος του Malawi, Joyce Banda. Η γυναίκα κατηγορεί τη «βασίλισσα της pop» πως με αφορμή την επίσκεψη της στη χώρα την περασμένη εβδομάδα προκειμένου να επιβλέψει την πρόοδο των εργασιών στα 10 σχολεία στα οποία βοηθάει να χτιστούν, προέβαλε παράλογες απαιτήσεις.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της προέδρου ανέφερε πως η Madonna ζήτησε κατά τη διάρκεια της συνάντησης της με την Banda να υπάρξει ειδική τιμητική υποδοχή η οποία περιελάμβανε από την παρουσία κόκκινου χαλιού μέχρι και πυροβολισμούς. «Όταν η καλοσύνη δεν μπορεί να είναι σιωπηρή τότε καταντάει εκβιασμός» ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Η Madonna από την πλευρά της, διαψεύδει κατηγορηματικά την ύπαρξη τέτοιων απαιτήσεων και αποδίδει τις κατηγορίες στην πίκρα της προέδρου λόγω του γεγονότος πως απέλυσε την αδερφή της από τη θέση του επικεφαλής των φιλανθρωπιών στη χώρα. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος της τραγουδίστριας: «Θα συνεχίσουμε να χρηματοδοτούμε προγράμματα τα οποία βοηθάνε παιδιά στο Malawi».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *