Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013: Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion!

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013 – Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion

Για όγδοη συνεχή χρόνια γιορτάσαμε όλοι μαζί την πιο θετική εμπειρία με τους:

DEMY, ΜΕΛΙSSES, PLAYMEN, STAN, VEGAS, ΜΗΔΕΝΙΣΤΗ & ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΪΡΑ!

SPECIAL GUESTS:
INNA, Gravitonas, Κωνσταντίνος Αργυρός, Στέλιος Λεγάκης, Κώστας Μαρτάκης, Tamta, Courtney Parker, My Excuse, Mario Brazil & Panik Boys και Josephine
και φυσικά οι Boys and Noise, τα μουσικά ταλέντα των Playmen που κέρδισαν στον πιο θετικό διαγωνισμό, Amita Motion Positive Group!

Την Ημέρα Θετικής Ενέργειας παρουσίασε ο Θέμης Γεωργαντάς!

Η Amita Motion, o αγαπημένος χυμός των νέων, γιόρτασε για όγδοη συνεχή χρονιά την Ημέρα Θετικής Ενέργειας προσφέροντας την πιο δυναμική συναυλία της χρονιάς! 60.000 fans της Amita Motion με απόλυτα θετική διάθεση κατέκλυσαν από νωρίς το Τείχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ για να ζήσουν την πιο θετική εμπειρία, την Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion 2013 που παρουσίασε για ακόμη μία χρονιά ο Θέμης Γεωργαντάς.

Όλοι όσοι έδωσαν το παρόν έζησαν μία μοναδική μουσική εμπειρία και χόρεψαν στους δυνατούς ρυθμούς της Amita Motion! Το ενθουσιώδες κοινό απόλαυσε τους αγαπημένους του καλλιτέχνες, οι οποίοι χάρισαν αξέχαστες μουσικές στιγμές και εκτίναξαν τη θετική ενέργεια στα ύψη.

Την Ημέρα Θετικής Ενέργειας άνοιξε ο Dj Nikolas Costa με το warm up dj set για να ακολουθήσει το ξεχωριστό opening act του Κώστα Μαρτάκη, ο οποίος, στη συνέχεια υποδέχθηκε στη σκηνή το Θέμη Γεωργαντά που σήμανε την επίσημη έναρξη της Ημέρας Θετικής Ενέργειας Amita Motion 2013! Στη συνέχεια το κοινό υποδέχτηκε με μεγάλο ενθουσιασμό το νικητήριο Positive Group, τους Boys & Noise! Η Amita Motion φέτος έδωσε την ευκαιρία στους νικητές να ξεκινήσουν το πιο θετικό μουσικό ταξίδι πραγματοποιώντας το ντεμπούτο τους στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion μέσα από το διαγωνισμό του Amita Motion Positive Group. Οι Playmen έδωσαν τα συγχαρητήρια τους επί σκηνής στο group που καθοδήγησαν στην κορυφή, ενώ πραγματοποίησαν ένα upbeat performance! Τη σκυτάλη στη σκηνή, πήρε η Ελένη Φουρέιρα που εντυπωσίασε με τα εκρηκτικά ντουέτα μαζί με την Courtney και τον Mario Brazil. Οι VEGAS με τις δυναμικές τους μουσικές και το θετικό τους show χάρισαν αξέχαστες στιγμές σε όλους τους fans! Οι special guests της Amita Motion από τη Σουηδία, οι Gravitonas, εμφανίστηκαν στη σκηνή μαζί με την ΤΑΜΤΑ για να ξεσηκώσουν τον κόσμο που δεν σταμάτησε λεπτό να χορεύει στο πιο θετικό live! Ο Μηδενιστής με το δικό του μοναδικό στυλ ενθουσίασε το κοινό παρέα με τον OGE, τον SNIK, τον DJ YOUNG και τη JOSEPHINE, ενώ ο STAΝ κέρδισε τους fans της Amita Motion τραγουδώντας τα hits του, αλλά και διασκευές γνωστών κομματιών. Το κοινό υποδέχθηκε στη σκηνή τους My Excuse που παρουσίασαν σε συνεργασία με τους Playmen ένα πρωτοποριακό μίγμα rock και dance μουσικής και στη συνέχεια τη Demy σε ένα ιδιαίτερο performance! Η βραδιά επεφύλασσε εκπλήξεις μέσα από τα μουσικά ντουέτα της Courtney με τον Risky Kid και του Κωνσταντίνου Αργυρού με τις ΜΕΛΙSSES που κέρδισαν τις εντυπώσεις! Το διεθνώς διακεκριμένο χορευτικό σχήμα, Dead Prezz, πλαισίωσε πολλούς καλλιτέχνες επί σκηνής διασκεδάζοντας τους πάντες με τις μοναδικές τους φιγούρες. Όλοι οι καλλιτέχνες της Ημέρας Θετικής Ενέργειας έγιναν ένα και ως Positive Sounderz ανέβασαν θεαματικά τον παλμό με την επιτυχία «Όλοι Μαζί» που γράφτηκε αποκλειστικά για την Amita Motion. Το κοινό καταχειροκρότησε τη special guest εμφάνιση της INNA που ενθουσίασε τους χιλιάδες φίλους που βρέθηκαν στην πιο θετική μουσική βραδιά! Το πιο θετικό live της χρονιάς, η Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2013, έκλεισε με το Θέμη Γεωργαντά και την INNA να αποχαιρετούν τους fans της Amita Motion και να ανανεώνουν το ραντεβού τους το 2014 για την ένατη χρονιά του πιο αγαπημένου μουσικού θεσμού!

Φέτος – και για πρώτη φορά – η Amita Motion με το concept «Amita Motion Positive Group», έδωσε μια μοναδική ευκαιρία σε νέους καλλιτέχνες να συνεργαστούν με μεγάλα μουσικά ονόματα της ελληνικής σκηνής, αλλά και να ξεκινήσουν το δικό τους θετικό μουσικό ταξίδι. Επίσης, ένας τυχερός fan κατάφερε να κερδίσει μία θέση στο management team του νικητήριου Positive Group, τους Boys and Noise, πραγματοποιώντας το πιο δυναμικό επαγγελματικό ξεκίνημα!

Για ακόμα περισσότερες φωτογραφίες από την πιο θετική ημέρα της χρονιάς, κάνε Like στην επίσημη σελίδα της Amita Motion στο facebook.com/amitamotion και γέμισε κάθε μέρα με θετική ενέργεια!

Στο πλαίσιο της κοινωνικής της υπευθυνότητας η Amita Motion φρόντισε να κάνει και την φετινή Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion απολύτως φιλική προς το περιβάλλον, ανακυκλώνοντας τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν κατά την διάρκεια της διοργάνωσης. Επιπλέον η Amita Motion, για έβδομη συνεχή χρονιά, θα προχωρήσει και στην αντιστάθμιση όλων των αέριων ρύπων που προκλήθηκαν από τη φετινή μεγάλη διοργάνωση της Ημέρας Θετικής Ενέργειας Amita Motion 2013.

Amita Motion, η δική μας πηγή θετικής ενέργειας!

Λίγα λόγια για την Amita Motion:

Προϊόν της Coca-Cola Τρία Έψιλον Ελλάδος, η Amita Motion είναι ο πρώτος 100% φυσικός χυμός με 9 φρούτα και 7 βιταμίνες. Από το 1993 που πρωτοεμφανίστηκε στην ελληνική αγορά αποτελεί, δικαιολογημένα, τον επίσημο χυμό των νέων, καθώς εκτός από τη μοναδική του γεύση, τις διατροφικές του αξίες και την ενέργεια που προσφέρει στον οργανισμό, συνδυάζει και την ασύγκριτη απόλαυση. Η Amita Motion έχει αλλάξει τελείως, από την πρώτη στιγμή της εμφάνισης της, τον τρόπο που αντιμετωπίζουν οι καταναλωτές τον χυμό

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *