Παντρεύτηκε η Hilary Duff

H 23χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός Hilary Duff -που έγινε γνωστή μέσα από παιδικές τηλεοπτικές σειρές της Disney- παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Mike Comrie, 30, σε μία μυστική τελετή στην Santa Barbara της California, το Σάββατο 14 Αυγούστου.

O Comrie, που είναι επαγγελματίας παίκτης hockey πάγου, έκανε πρόταση γάμου στην Duff στη Χαβάη τον Φεβρουάριο. Ο τύπος ανέφερε ότι το δαχτυλίδι αρραβώνων τους κόστισε ένα εκατομμύριο δολλάρια (!).

Μετά από αυτό η Hilary αφοσιώθηκε πλήρως στις προετοιμασίες του γάμου και προσέλαβε δική της wedding planner και μάλιστα την πιο γνωστή wedding planner διασήμων, η οποία στο παρελθόν έχει αναλάβει το γάμο της Jessica Simpson, της Gwen Stefani και του Adam Sandler.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η Hilary γυμναζόταν κάθε μέρα πριν το γάμο εντατικά για να χωρέσει στο νυφικό της (το οποίο παρεμπιπτόντως ήταν Vera Wang).

The Summer Gossip Trivia by Conn-x!

Τρελαίνεσαι για gossip; Παίξε στο νέο trivia game του MAD, απάντησε σωστά και κέρδισε το CD του MAD Radio 106,2 με τα μεγαλύτερα SUMMER HITS του φετινού καλοκαιριού! PLAY!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *