Πάολα – “Μετά τα Μεσάνυχτα”

Η πρωταγωνίστρια της φετινής σεζόν, η Πάολα, η τραγουδίστρια – φαινόμενο της χρονιάς, όπως συνηθίζουν να την αποκαλούν, μας έχει εντυπωσιάσει, στην κυριολεξία, για την εκρηκτική της ενέργεια, την αυθεντική μαγκιά της, το πάθος, την ευαισθησία, την μοναδική σκηνική της παρουσία.

H Ηeaven «κατέγραψε» ηχητικά και παρουσιάζει σε ένα νέο cd, με τίτλο «Πάολα-Μετά τα μεσάνυχτα Live», τις μοναδικές live στιγμές της Πάολα, μεταφέροντας τη μαγεία των live εμφανίσεών της σε όλη την Ελλάδα.

Το νέο cd της Πάολα κυκλοφορεί σε δισκοπωλεία και περίπτερα πανελλαδικά και από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας έχει γίνει περιζήτητο, μονοπωλώντας το ενδιαφέρον του καταναλωτικού κοινού. Μία πολυαναμενόμενη δισκογραφική δουλειά που όλα δείχνουν ότι θα καταγράψει μεγάλα νούμερα πωλήσεων!

Το cd περιέχει 47 μεγάλες επιτυχίες + 1 ολοκαίνουργιο τραγούδι:
Επιτυχίες από την προσωπική της δισκογραφία, πρόσφατες αλλά και παλαιότερες: «Γίνε μαζί μου ένα», «Φταις», «Να μ’ αφήσεις ήσυχη θέλω», «Ψεύτικα», «Κουβέντα στη κουβέντα», «Το αμαρτωλό», «Είσαι τρελός», «Τι σε πιάνει», «Κατέβα θεέ μου χαμηλά», αλλά και το «Πηδάω τα κύματα» που παρουσίασε για πρώτη φορά η Πάολα μαζί με τους Stavento στα Mad Awards 2012.
Στο cd επίσης θα ακούσετε την Πάολα να ερμηνεύει και άλλα αγαπημένα τραγούδια, τα οποία έχουν ταυτιστεί με τα προγράμματά της.

Μετά την απόλυτα επιτυχημένη δισκογραφική της συνεργασία με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο και τον Ηλία Φιλίππου στο προσωπικό της cd, «Γίνε μαζί μου ένα», που κυκλοφόρησε από τη Heaven, η Πάολα συνάντησε ξανά στο studio τους δύο δημιουργούς όπου ηχογράφησαν τη νέα τους μεγάλη επιτυχία, ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι, με τον τίτλο «Κράτα με», που έχει ήδη αγαπηθεί.

Το «Κράτα με» θα συμπεριλαμβάνεται ως bonus track στο νέο cd. Κυκλοφόρησε σε όλη την Ελλάδα!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *