Ο Robert Pattinson σε ταινία για τον Saddam.

Ξεχάστε για λίγο τον Edward-vampire και θυμηθείτε για λίγο τον Pattinson. Βγάλτε του τους extra large κυνόδοντες και βάλτε του στρατιωτικά ρούχα. Έτσι θα τον δείτε στην νέα ταινία που είναι στα σκαριά.Και ο τίτλος αυτής: “Mission:Blacklist

O Pattinson θα υποδυθεί τον Eric Maddox, έναν ανακριτή του Αμερικανικού στρατού, ο οποίος έπαιξε βασικό ρόλο στην έρευνα και τον εντοπισμό του κρησφύγετου του Hussein και έγραψε ένα βιβλίο γι’αυτό μαζί με τον Davin Seay με τίτλο “As Told by The Soldier Who Masterminded His Capture“.

“Πιστεύω πως ο κόσμος έχει παρεξηγήσει την διαδικασία που ακολουθήσαμε προκειμένου να πιάσουμε τον Saddam.” είχε πει ο Maddox το 2008, και ο Pattinson έρχεται να βάλει τα πράγματα στην θέση τους με τον δικό του τρόπο.

Μάλιστα ο RP μόλις τελείωσε τα γυρίσματα της τελευταίας ταινίας του Twilight Saga “Breaking Dawn:Part 2”, το οποίο θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Νοέμβριο, και δήλωσε πως δεν πρόκειται να ξανακάνει αυτόν τον ρόλο ακόμα και αν η Stephanie Meyer, δημιουργός του Twilight Saga, αποφασίσει να γράψει κι άλλα βιβλία.

Για να δούμε. Θα έχει την ίδια επιτυχία σε πιο…σοβαρούς ρόλους;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *