Ο Paul Kalkbrenner στο EJEKT Festival 2014!

25 IOYNIOY 2014
ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΕΡΟΥ – ΦΑΛΗΡΟ
EJEKT FESTIVAL
KASABIAN
PAUL KALKBRENNER
DARKSIDE

Ο Paul Kalkbrenner στο EJEKT Festival 2014!

Μετά τους Kasabian και τους Darkside του Nicolas Jaar, το EJEKT Festival προσθέτει άλλο ένα πολύ μεγάλο όνομα στο επετειακό line-up για τα 10α γενέθλιά του.

Επιτέλους, το «Sky And Sand» θα ακουστεί στο πιο ταιριαστό σημείο της Αθήνας, την σκηνή του EJEKT Festival ακριβώς δίπλα στην θάλασσα! O σούπερ-σταρ της Βερολινέζικης χορευτικής σκηνής Paul Kalkbrenner θα βρεθεί στις 25 Ιουνίου για πρώτη φορά στη σκηνή του EJEKT Festival, κάνοντας πραγματικότητα ένα από τα μεγαλύτερα όνειρα του αθηναϊκού dance κοινού που τον περιμένει πολλά χρόνια.

Ο μοναδικός του τρόπος να συνδυάζει την techno, το minimal και την electronica – πάντα με βάση την μελωδία – τον έχει φέρει στην κορυφή των charts με χρυσούς και πλατινένιους δίσκους (κάτι σχεδόν αδύνατο για dance όνομα) και οι εμφανίσεις του στα πιο σημαντικά dance venues είναι διαρκώς sold-out. Ακόμα και το «δύσκολο» κοινό του Sonar 2013 του χάρισε το βραβείο για το Best Set του φεστιβάλ. Με λίγα λόγια, ο Paul Kalkbrenner κατέχει το μυστικό που ξεσηκώνει το dance κοινό και θα το χρησιμοποιήσει για να απογειώσει το φετινό EJEKT Festival!

Σύντομα θα ανακοινωθούν και άλλα μεγάλα ονόματα για το EJEKT Festival 2014.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

28 Ευρώ – SOLD OUT
33 Ευρώ πωλούνται στα www.ticketarena.gr, www.viva.gr, Public, Παπασωτηρίου, SevenSpots, Reload (Πανεπιστημίου 54)
Πληροφορίες:www.ejekt.gr, www.detoxevents.gr, 2109636845

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *