Ο Jeff Bridges… βγάζει δίσκο!

O διάσημος ηθοποιός Jeff Bridges (“The Big Lebowski“, “Iron Man“, “True Grit“) ετοιμάζεται για τα πρώτα του βήματα στη δισκογραφία!

Σύμφωνα με το Entertainment Weekly, ο 61χρονος ηθοποιός, γνωστός και ως “The Dude“- έχει υπογράψει με την δισκογραφική της Norah Jones, Blue Note Records, και θα κυκλοφορήσει τον πρώτο του δίσκο το καλοκαίρι, σε παραγωγή T-Bone Burnett.

Ο δίσκος, μεταξύ άλλων, θα περιλαμβάνει διασκευές σε κομμάτια των Tom Waits, Bo Ramsey και Greg Brown, καθώς και μία συνεργασία με την κόρη του Johnny Cash, Roseanne.

Ο Bridges το 2010 κέρδισε Oscar για την ερμηνεία του στην ταινία “Crazy Heart“, στην οποία ενσάρκωνε έναν τραγουδιστή της country. Κάτι που δεν μπορεί να θεωρηθεί απλή σύμπτωση είναι ότι ο ηθοποιός ερμήνευε ο ίδιος έξι από τα τραγούδια του soundtrack της ταινίας, του οποίου την παραγωγή είχε κάνει επίσης ο T-Bone Burnett.

Τον προηγούμενο μήνα άλλος ένας καταξιωμένος ηθοποιός ανακοίνωσε τις προθέσεις του να το… γυρίσει στη μουσική: ο περιβόητος “Dr. HouseHugh Laurie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *