Ο George Michael κυκλοφορεί στο Λονδίνο

Ο George Michael είναι ένας από τους κορυφαίους τραγουδιστές στον κόσμο,έχοντας πουλήσει πάνω από 100 εκατομμύρια δίσκους.

Όταν ανακοίνωσε την περιοδεία του “25 Live Tour” τα εισιτήρια εξαφανίστηκαν σε μερικά λεπτά και την πολυαναμενόμενη περιοδεία του “έζησαν” πάνω απο 2 εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως.

Tο καλοκαίρι του 2008 “μετέφερε” την “25 Live Tour” στην Αμερική για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια. Μόνο στο Λονδίνο 350.000 άνθρωποι τον είδα ζωντανά στο Earls Court,στο Wembley Arena,στο Roundhouse και στο ανανεωμένο Wembley Stadium που έκανε μουσική ιστορία αφού ήταν ο πρώτος καλλιτέχνης που εμφανίστηκε στο συγκεκριμένο χώρο το 2007.

Κάπως έτσι ο George Michael θα κυκλοφορήσει το “Live in London”, που περιέχει 23 live τραγούδια σε DVD και Blu-Ray στις 7 Δεκεμβρίου 2009.

Αυτό είναι το πρώτο live DVD της καριέρας του George Michael, που ηχογραφήθηκε και βιντεοσκοπήθηκε στις δύο τελευταίες του συναυλίες στο Earls Court arena του Λονδίνου στις 24 και 25 Αυγούστου 2008 στα πλαίσια της περιοδείας του “25 Live Tour” όπου ήταν και οι τελευταία ευκαιρία όλων να τον απολαύσουν live.

Ετοιμάσου για μουσικά ψώνια!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *