Ο Σταύρος μεγάλος νικητής του X Factor!

Για δεύτερη χρονιά το X Factor έφτασε στο τέλος του και μεγάλος νικητής -μετά από ψηφοφορία του κοινού- ανακυρήχθηκε ο Σταύρος Μιχαλακάκος από την ομάδα του Νίκου Μουρατίδη!

Η Νίνι από την ομάδα του Γιώργου Θεοφάνους ήρθε δέυτερη ενώ οι 48 ώρες του Γιώργου Λεβέντη συγκέντρωσαν τις λιγότερες ψήφους από το κοινό.

Highlights της βραδιάς οι special guests Medina, Oceana, Vegas αλλά και οι Ελένη, Hovig και Ήβη που επέστρεψαν στο πλατό του X Factor για μια τελευταία φορά!

Ο Σταύρος Μιχαλακάκος γεννήθηκε στη Λεμεσό της Κύπρου στις 9 Απριλίου του 1987 σε μια οικογένεια που υπερισχύουν οι γυναίκες, αφού έχει δύο μικρότερες αδελφές υπό την προστασία του. Είναι Κριός και ως εκ τούτου αγαπάει το σινεμά, τον αθλητισμό και βεβαίως την μουσική. Δεν έχει τραγουδήσει πότε επαγγελματικά αλλά το τραγούδι για αυτόν είναι τρόπος ζωής. Από πολύ μικρός ξεκίνησε μαθήματα μουσικής έκανε θεωρία, κιθάρα και έτσι κατάφερε και πήρε το 1ο βραβείο σε διαγωνισμό τραγουδιού στη Κύπρο. Σπούδασε επικοινωνιολογία και δημοσιογραφία στη Γαλλία για ένα χρόνο αλλά τελικά τον κέρδισε το τραγούδι. Το x-factor για εκείνον είναι άλλη μια πρόκληση που θέλει να κερδίσει. Το αγαπημένο του τραγούδι είναι το “Use somebody” από τους kings of Leon. Αγαπημένοι του καλλιτέχνες πολλοί και από διαφορετικά μουσικά “μέτωπα”! Στην κορυφή της λίστας οι Bob Dylan, Jimmy Hendrix, Radiohead και πολλοί άλλοι.

Τα σχόλια δικά σας! Πώς σας φάνηκε ο μεγάλος τελικός και πώς κρίνετε το αποτέλεσμα;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *