Ο μεγάλος νικητής του Διαγωνισμού Movida Corona!

DON ?X… ο Μεγάλος Νικητής του Διαγωνισμού Movida Corona.

ο φετινός Βασιλιάς των DJ Ελλάδος!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012, στο club restaurant Ακρωτήρι, ο Τελικός του μεγαλύτερου διαγωνισμού για ερασιτέχνες DJs house μουσικής, Movida Corona!

Έντονοι ρυθμοί house μουσικής, αμέτρητες εκπλήξεις, πλούσια δώρα, άφθονη παγωμένη μπύρα Corona Extra και 4 φιναλίστ που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, διεκδικώντας το εισιτήριο για τον Ευρωπαϊκό ημιτελικό!

Μεγάλος νικητής της βραδιάς αναδείχθηκε ο DJ DONX(Στέλιος Χιώτης), ο οποίος θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στον Ευρωπαϊκό ημιτελικό που θα διεξαχθεί στην Στοκχόλμη τον Νοέμβριο. Στόχος του, τι άλλο; Να διεκδικήσει και να κερδίσει τον τίτλο του Βασιλιά των DJs Ευρώπης!

Εμείς όλοι δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στον DJ DON-X! Να συνεχίσει να ακολουθεί το όνειρο του και για μία Ευρωπαϊκή διάκριση!

Μείνετε συντονισμένοι στην σελίδα της Corona Extra στο facebook (facebook.com/coronaexperience) αλλά και μέσω της ιστοσελίδας της (www.coronaexperience.gr) για περισσότερα νέα σχετικά με τον Ευρωπαϊκό Τελικό!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *