Ο Δεκέμβριος είναι ο μήνας του Σάκη Ρουβά!

Ασταμάτητος φαντάζει ο Σάκης Ρουβάς τον τελευταίο καιρό, σε σημείο που μας κάνει όλους να αναρωτιόμαστε πως γίνεται να τα προλαβαίνει όλα ταυτόχρονα!

Κάπως έτσι ο Έλληνας superstar βρίσκεται ήδη στο studio για τις ανάγκες της νέας ταινίας κινούμενων σχεδίων, “Planet 51”, οπού χαρίζει τη φωνή του στον πρωταγωνιστή της ιστορίας, ενώ παράλληλα ετοιμάζεται για νυχτερινές εμφανίσεις με την Τάμτα σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί!

Και αν νομίζετε ότι τελειώσαμε εδώ είστε γελασμένοι, γιατί παράλληλα με όλα τα παραπάνω, ετοιμάζεται και για καινούρια ταινία που θα έχει τον τίτλο “Απλά Ερωτευμένοι”!

Η Δήμητρα Ματσούκα και ο Σάκης Ρουβάς θα κρατούν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους και θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για το καινούργιο φιλμ του Χρήστου Δήμα, που ανέλαβε ο παραγωγός Διονύσης Παναγιωτάκης.

Και για να μην ξεχνιόμαστε, στις 3 Δεκεμβρίου να σημειώσετε ότι έχετε cinema μια και κυκλοφορεί η νέα ταινία του Σάκη, “Duress”, οπού θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε τον αγαπημένο σας καλλιτέχνη με ένα εντελώς διαφορετικό μάτι!

Τέλος, επειδή δεν έχει και πολλές ασχολίες (καλό ε;), o Σάκης Ρουβάς έκανε και μια φωτογράφηση για το περιοδικό Votre Beaute, η οποία προκάλεσε τα καλύτερα σχόλια! Ενημερώσου εδώ!

Stay tuned for more Sakis News!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *