Ο Γιώργος Λιάγκας αποκαλύπτει τον επόμενο παρουσιαστή του The Voice!

Φωτιά πήρε και σήμερα το Πρωινό στον ΑΝΤΕΝΝΑ! Τελευταία ημέρα της εβδομάδας και η παρέα της εκπομπής, χωρίς ακόμα την Φαίη Σκορδά, σχολίασαν διάφορα θέματα, μεταξύ των οποίων και τη διαμάχη ανάμεσα σε Λάκη Γαβαλά και Ρούλα Κορομηλά. Ο επιχειρηματίας έστειλε ένα μήνυμα στο κινητό του Λιάγκα, απαντώντας  στα σχόλια που είχαν κάνει:

«Καλημέρα. Με τη Ρούλα όχι μόνο δεν έχω τίποτα, αλλά τη θαυμάζω και πολύ», έγραψε ο Λάκης Γαβαλάς και η Σάσα Σταμάτη σχολίασε: «Που να μην τη θαύμαζες ρε Γαβαλά δηλαδή. Ο Χριστός και η Παναγία».

Αμέσως μετά ο Γιώργος Λιάγκας πήρε το λόγο, αποκαλύπτοντας ουσιαστικά πως θα είναι ο παρουσιαστής και του επόμενου «The Voice»: «Να του δώσουμε τους αγωνιστικούς μας χαιρετισμούς στο fashion icon και να του κάνω μια πρόταση, του χρόνου να με ντύσει στο “The Voice”. Κάναμε την υπέρβαση με τα γαλάζια και τα άσπρα, του χρόνου να με ντύσει μετροσέξουαλ», είπε ο παρουσιαστής.

Τέλος, η Σάσα Σταμάτη τον ρώτησε αν θα έβαζε φούστα, με τον ίδιο να δηλώνει: «Αν ο Λάκης μου έλεγε να το υποστηρίξω θα το έκανα».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Είναι ο Σάκης Ρουβάς ο καλύτερος πωλητής της Ελλάδας;

Θεά του glitter η Katy Perry στο εξώφυλλο του Cosmopolitan

Μαραντίνης για Voice: «Θεωρώ πως δεν έχει βγει τίποτα τεράστιο»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *