Ο Γιώργος Θεοφάνους κάνει την αυτοκριτική του: «Στο X-Factor δεν μιλούσα με τον πιο κομψό τρόπο»

O Γιώργος Θεοφάνους μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του για την απόφασή του να βρεθεί στην επιτροπή του Just The 2 Of us, ενώ παράλληλα δεν δίστασε να κάνει και την αυτοκριτική του, για την εποχή όπου βρισκόταν στο «X-Factor». Τότε άκουγε σχεδόν καθημερινά, πάρα πολλά.

«Τα παιδιά μου με ξέρουν χαμογελαστό. Δεν με ξέρουν αλλιώς. Η αγωνία μου ήταν ότι από τη μια πηγαίνω σε ένα φιλανθρωπικό σόου και από την άλλη καλούμαι να κάνω τον κριτή. Για να κρίνω με φώναξαν. Είναι κάποιες ισορροπίες που πρέπει να κρατήσεις. Δεν θέλω να γυρίσω στο παρελθόν. Εννοώ στο δικό μου παρελθόν, όχι άλλων ανθρώπων, στο “X-Factor”», δήλωσε στο Thema People στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Εκεί ήμουν πολύ αυστηρός. Έρχονταν παιδιά 20-25 χρονών ή πολύ μεγαλύτερα και εγώ έπρεπε να δώσω ένα “ναι” ή “ένα” όχι. Να μην κοροϊδεύω τον κόσμο ή να μην χαϊδεύω αυτιά. Ήμουν ειλικρινής. Η ειλικρίνεια όμως έχει τρόπο να ειπωθεί. Σε ότι με αφορά, στο “X-Factor” δεν μιλούσα και με τον πιο κομψό τρόπο στα παιδιά αυτά».

Διαβάστε ακόμα:

Δείτε το teaser από το νέο βίντεοκλιπ της Ελένης Φουρέιρα!

Τo party γενεθλίων της Ελευθερίας Ελευθερίου και το show του Μάρκου Σεφερλή στο Posidonio!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *