Ο γάμος της Kim Kardashian

Το Σάββατο 20 Αυγούστου παντρεύτηκαν η Kim Kardashian και ο Kris Humphries στο Montecito της California, σε μία υπερπολυτελή τελετή, με πολλούς διάσημους καλεσμένους και φυσικά όλη την οικογένεια Jenner/Kardashian.

Η Kim επέλεξε για το γάμο της ένα νυφικό της Vera Wang και κοσμήματα από διαμάντια. Ο στολισμός, το φαγητό, η διοργάνωση και όλο το σκηνικό θύμιζαν πριγκηπικό γάμο, ενώ καλεσμένη ήταν και όλη η αφρόκρεμα της showbiz.

Το E! Entertainment -το κανάλι στο οποίο προβάλλεται η εκπομπή reality “Keeping Up With The Kardashians” από το 2007- θα μεταδόσει ολόκληρη την γαμήλια τελετή στις αρχές Οκτωβρίου -φυσικά η Kim θα πληρωθεί αδρά για αυτήν την εκπομπή (όταν αρραβωνιάστηκε πήρε 300 χιλιάδες δολάρια από το E! και 100 χιλιάδες δολάρια από το περιοδικό OK! για τις αποκλειστικές φωτογραφίες). Ενδεικτικά, το περιοδικό People εξασφάλισε τις φωτογραφίες του γάμου σε αποκλειστικότητα για 1,5 εκατομμύριο δολάρια.

Ο 26χρoνος Kris Humphries είναι μπασκετμπολίστας του NBA. Η 30χρονη Kim Kardashian είναι η πιο ακριβοπληρωμένη reality star. Επιτρέποντας στις κάμερες να ακολουθούν κάθε της βήμα, έχει βγάλει εκατομμύρια από το tv show αλλά και όλα τα παρελκόμενα (φωτογραφίσεις, εμφανίσεις, προϊόντα ομορφιάς, σειρά ρούχων, αρώματα, modelling κλπ κλπ κλπ)

Τα σχόλια δικά σας!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *