Ούτε η Anastacia τραγούδησε στο Eurovoice

Μετά την αποχώρηση του Σάκη Ρουβά από το event, τελικά ούτε η Anastacia τραγούδησε στην πρώτη βραδιά του Eurovoice 2010.

Μάλιστα η διάσημη τραγουδίστρια βγήκε η ίδια στη σκηνή και με βραχνή φωνή ανακοίνωσε ότι δεν θα καταφέρει να τραγουδήσει επειδή ο καπνός που χρησιμοποιήθηκε στο stage έκανε ζημιά στη φωνή της

Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτή την εξέλιξη;

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση του Eurovoice για την επί σκηνής ματαίωση της εμφάνισης της Anastacia:

Με μεγάλη έκπληξη και απογοήτευση παρακολουθήσαμε χθες το βράδυ την Anastacia να ανακοινώνει από τη σκηνή του ‘Αθηνών Αρένα’ και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση του πρώτου τελικού του EuroVoice 2010, ότι λόγω αιφνίδιου προβλήματος στη φωνή της, που κατά δήλωσή της προκλήθηκε από κάποιο μηχάνημα καπνού, δεν θα ήταν δυνατόν να τραγουδήσει.

Παρά τις προσπάθειες των διοργανωτών δεν στάθηκε δυνατό να μεταπειστεί και να φανεί συνεπής στις επαγγελματικές υποχρεώσεις που είχε αναλάβει και για τις οποίες είχε προεξοφληθεί εδώ και αρκετό διάστημα. Με ακόμη μεγαλύτερη έκπληξη ανακαλύψαμε σήμερα πως η Anastacia ζητούσε ήδη από το αεροπλάνο που τη μετέφερε στην Αθήνα, στέλνοντας σχετικά γραπτά αιτήματα, αλλά και κατά την εδώ παραμονή της (από τους συνεργάτες της και τους ανθρώπους του ξενοδοχείου όπου διέμενε) να την προμηθεύσουν με φάρμακα απαραίτητα για την αντιμετώπιση ιατρικού προβλήματος της.

Αυτό μας οδηγεί στο συμπέρασμα πως η Anastacia έφθασε στην Αθήνα άρρωστη, γεγονός που σκόπιμα απέκρυψε από τους διοργανωτές του EuroVoice 2010, επιχειρώντας να το αποδώσει δημόσια σε κάποιο στοιχείο παραγωγής εφέ. Η Οργανωτική Επιτροπή του EuroVoice 2010 εξετάζει τους νόμιμους τρόπους της περαιτέρω δράσης της.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *