Οι Sunrise Avenue επιστρέφουν με νέο album “Out Of Style”

Πηγή: Δελτίο Τύπου

OUT OF STYLE οι SUNRISE AVENUE στο τρίτο τους album “that sounds rocker and more honest than ever“. Και αν αναρωτιέστε γιατί ένα βραβευμένο νεανικό συγκρότημα από τη Φιλανδία με 2 δίσκους ήδη στο ενεργητικό του, πωλήσεις άνω των 500.000 αντιτύπων και sold out συναυλίες ανά τον πλανήτη που σιγοψιθυρίζει τα τραγούδια τους -βλέπε, Fairytale Gone Bad-, νιώθει την ανάγκη να “ξανασυστηθεί”, την απάντηση τη δίνει η ίδια η μουσική…

Μετά από το πολυπλατινένιο “On The Way To Wonderland” του 2006, και τo “Popgasm” του 2009 και το live album “Acoustic Tour 2010” οι SUNRISE AVENUE είχαν τη δυνατότητα να “τρέξουν” οι ίδιοι το project του επόμενου album τους, κι ενώ τα προσεχώς γράφονταν on the road, υποτιτλίζοντας τους σταθμούς της περιοδείας τους (L.A., Paris, Stockholm, Helsinki, Tokyo…) οι ιστορίες κατέληγαν τραγούδια και τα χιλιόμετρα της μουσικής 3ο album.

To OUT OF STYLE είναι το δαχτυλικό μας αποτύπωμα. Μας περιγράφει όπως ακριβώς είμαστε. Δεν είμαστε cool, είμαστε απλά 4 τύποι παθιασμένοι με αυτό που κάνουμε. Το 8ο track του album είναι το Sex & Cigarettes. Και στον δεύτερο στίχο τραγουδάω “…cause I’m out of style, Yeah!” Οδηγούσα στο Helsinki πέρσι το καλοκαίρι, όταν ξαφνικά άκουσα αυτό τον στίχο από τα ηχεία του αυτοκινήτου και μου κόλλησε. Οπότε, για δεύτερη φορά ο τίτλος ενός ακόμη album μας “έκλεισε” μέσα στο αγαπημένο μου αυτοκίνητο. Πρέπει να αφουγκράζεσαι τη φωνή του ενστίκτου…“, λέει ο leader του συγκροτήματος, Samu Haber.

TRACKLIST
1. Hollywood Hills (1ο single)
2. Damn Silence
3. Somebody Help Me
4. I Don’t Dance
5. I Gotta Go
6. Stormy End
7. Kiss Goodbye
8. Sex & Cigarettes
9. The Right One
10. Out Of Tune
11. Angels On A Rampage
12. Sweet Symphony

Sunrise Avenue – Out Of Style: Κυκλοφορεί 28 Μαρτίου από την Universal Music.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *