Οι REC πιο ολοκληρωμένοι και ανανεωμένοι από ποτέ!

Μόλις 3 χρόνια έχουν περάσει από τη δημιουργία των REC και τους γνωρίσαμε ως το συγκρότημα των μεγάλων επιτυχιών. Μόνο τον τελευταίο χρόνο κατάφεραν να κατακτήσουν 5 συνεχόμενες φορές την κορυφή του επίσημου ραδιοφωνικού AirPlay Chart, ενώ μετρούν εκατομμύρια Views στο YouTube μέσα από τα Video Clip τους, κάτι που τους καθιστά ένα από τα δημοφιλέστερα ελληνικά συγκροτήματα. Chocolat, Το λέει η Καρδιά μας, Άσε με να Σ’ αγαπώ, Μοιράζω Φιλιά, Γιορτινά, ΕΔΩ είναι μόνο λίγα από τα Singles που τους ξεχώρισαν!

Ο Άρης Λουμάκης, ιδρυτής και παραγωγός του αγαπημένου μουσικού σχήματος, παρουσίασε πριν 2 ημέρες την ολόφρεσκη και πλήρως ανανεωμένη εικόνα του γκρουπ. Ο MIKE όπου εδώ και ενάμιση χρόνο αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των REC μετά την τεράστια επιτυχία του «’Ασε με να Σ’ αγαπώ», αποτελεί πλέον και επίσημα μέρος του «κορμού» του συγκροτήματος, ενώ η Έλσα Σταύρου κρατάει πλέον την σκυτάλη και τη θέση της γυναικείας ερμηνείας και παρουσίας που το συγκρότημα μας έχει συνηθίσει.

Με απόλυτα θετική ενέργεια και με διάθεση για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες, οι REC ανεβάζουν τον πήχη τους ακόμη πιο ψηλά και ετοιμάζουν το νέο τους Single με τίτλο: «Φύγαμε» που πρόκειται να κυκλοφορήσει από την δισκογραφική τους εταιρία Spicy Music.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *