Οι One Direction τα σπάνε από το #1

Οι One Direction έγραψαν ιστορία εχθές αφού το debut album τους “Up All Night” έκανε νέα είσοδο στο #1 του US album chart με πάνω από 176 χιλιάδες πωλήσεις. Αυτό σημαίνει ότι είναι το πρώτο βρετανικό γκρουπ στην ιστορία που βρέθηκε κατευθείαν στο #1 της Αμερικής με το debut album τους.

Fans των One Direction, από όλο τον κόσμο, έχοντας χρησιμοποιήσει Twitter, Tumblr και Facebook έχουν δημιουργήσει ένα παγκόσμιο φαινόμενο και εμπνέουν μια ολόκληρη γενιά.Οι One Direction έχουν συνολικά 204 εκατομμύρια views στο YouTube, 12 εκατομμύρια followers στο Twitter και 3,6 εκατομμύρια fans στο Facebook. Το video του “What Makes You Beautiful” έχει ξεπεράσει τα 72 εκατομμύρια views στο YouTube.

Ο Harry Styles δήλωσε: “Απλά δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι είμαστε στο #1 της Αμερικής. Είναι κάτι παραπάνω από ένα όνειρο το οποίο έγινε πραγματικότητα. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον καθένα από τους fans μας στην Αμερική ξεχωριστά οι οποίο αγόρασαν το album μας. Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Αμερικάνικο κοινό που μας έχει υποστηρίξει τόσο πολύ”.

Ο Niall Horan πρόσθεσε: “Μόλις μάθαμε ότι είμαστε στο #1 στην Αμερική και όπως μπορείτε να φανταστείτε, είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι! Μόλις ενωθήκαμε και γίναμε συγκρότημα, δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι θα έρθουμε στην Αμερική και ότι θα κυκλοφορήσουμε το album μας, επομένως το να βρισκόμαστε στην κορυφή του US album charts είναι απίστευτο. Ευχαριστούμε όλους που μας υποστήριξαν στην Αμερική”.

Η περιοδεία τους το 2013 σε Αγγλία και Ιρλανδία έγινε sold out σε λίγα δευτερόλεπτα και θα χρειαστεί να κλείσουν και άλλες ημερομηνίες. Περίπου 300.000 εισιτήρια πουλήθηκαν την πρώτη μέρα. Η περιοδεία των One Direction σε Αυστραλία & Νέα Ζηλανδία έγινε sold out σε μόνο τρία λεπτά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *