Οι Nouvelle Vague στην Αθήνα

Οι αγαπημένοι
NOUVELLE VAGUE
επιστρέφουν στην Αθήνα
για ένα μοναδικό live
στις 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
στην “ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ
Guest η Olga Kouklaki

Ώρα έναρξης: 21:00
Τιμή εισιτηρίου (προπώληση): 25 ευρώ

Η προπώληση ξεκινάει στις 29 Ιουλίου!

Μετά από μία ακόμα μεγάλη επιτυχία με την sold out εμφάνιση των Nouvelle Vague στην Αθήνα τον Δεκέμβριο της χρονιάς που μας πέρασε, η παριζιάνικη μπάντα που κατέκτησε τον κόσμο με τις μπόσα νόβα διασκευές κλασικών new wave και punk επιτυχιών, επιστρέφει τον Σεπτέμβριο στην Ελλάδα!

Οι Nouvelle Vague έρχονται στην Αθήνα, στον απόηχο του καλοκαιριού, στις 6 Σεπτεμβρίου, στην “Τεχνόπολις“, στο Γκάζι και υπόσχονται να προσφέρουν άλλη μια αξέχαστη βραδιά στο κοινό της πόλης κάνοντας το να παραμιλά από ενθουσιασμό.. Μαζί τους η αυθεντική φωνή του συγκροτήματος, η Melanie Pain, φωνή που όλοι έχουμε συνδέσει με τις μεγάλες επιτυχίες τους (Guns of Brixton, In a manner of speaking κ.ά.) και η εκρηκτική Liset Alea.

Οι Nouvelle Vague, ξεκίνησαν από το Παρίσι, αλλά σύντομα η φήμη τους ξεπέρασε τα σύνορα της Γαλλίας. Ο Μarc Collin και ο Οlivier Libaux είναι δύο από τους πλέον πολυπράγμονες μουσικούς – παραγωγούς της γαλλικής σκηνής τα τελευταία 12 χρόνια (με δισκογραφία σε έγκυρα labels, όπως F Communications, Output, Na

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *