Οι HURTS live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

HURTS
Live

Παρασκευή 25 Μαρτιου (Block 33,Θεσσαλονικη)
Σάββατο 26 Μαρτιου (Fuzz Club,Αθηνα)

Με χαρά σας ανακοινώνουμε τις πολυαναμενόμενες νέες ημερομηνίες των HURTS. Όσοι έχουν ήδη προ-αγοράσει τα εισιτήρια τους ισχύουν κανονικά για τις νέες ημερομηνίες. Όσοι δεν άχουν… καλό είναι να προμηθευτούν γρήγορα…

Πηγή: Δελτίο Τύπου

Κάποιοι είπαν ότι η φιλοσοφία των Indie θέλει τις μπάντες κυκλοθυμικές, εσωτερικές και σκοτεινές.

Ο Hurts δεν φαίνονται να υιοθετούν ακριβώς αυτή την άποψη?Με έδρα το Manchester και με σαφής επιρροές από το πνεύμα των pin-up pop stars και από τους hi-nrg disco ήχους των 80s εγκαινιάζουν ένα δικό τους ύφος και τοποθετούνται αυτόνομα στον χάρτη της electro-pop σκηνής.

Ο δίσκος τους απέσπασε τις καλύτερες κριτικές και εντυπώσεις και χαρακτηρίστικε ως λαμπρά σκοτεινός και επίσης τόσο ειλικρινές που αγγίζει το άσεμνο. Αντιφατικός όρος όπως θα έπρεπε άλλωστε…Το πρώτο single από το album τους είναι το “Wonderful life” και τόσο το τραγούδι όσο και το video clip είναι αυτό ακριβώς το ασπρόμαυρο φόντο που ο Theo Hutchcraft και ο Adam Anderson θέλουν να παρουσιαστούν στο κοινό τους. Η μεγαλύτερη απόδειξη ότι το glam μπορεί να είναι ένα ακόμα στοιχείο του indie είναι το “Devotion“, το ντουέτο με την Kylie Minogue.

Τους Hurts θα μπορέσουμε να τους απολαύσουμε την Παρασκευή 25 Μαρτίου στο Block 33 (Θεσσαλονικη) και το Σάββατο 26 Μαρτίου στο Fuzz Club (Aθηνα).

Προπώληση εισιτηρίων :
http://www.hurts.evenbrite.com/

Τιμή internet : 20 ευρώ
Link Θεσσαλονικης : http://www.hurtsme.eventbrite.com
Link Αθηνας : http://www.hurts.eventbrite.com

Τιμή προπώλησης : 25 ευρώ
Τιμή ταμείο : 30 ευρώ
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:30
Εισιτηρια Προπωλουνται : Metropolis (Θεσσαλονικη) & Ticket House (Αθηνα)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *