Οι πιο sexy γυναίκες stars της δεκαετίας!

Οι celebrities μπήκαν για ακόμα μια φορά στη μάχη του ανταγωνισμού και τα πιο sexy icons ψηφίσθηκαν από τους fans του γνωστού περιοδικού Entertainment Weekly!

Οι συμμέτοχες ήταν πολλές μια και η μάχη για την πιο sexy star δεν αφορούσε μόνο τη χρονιά αλλά ολόκληρη την δεκαετία που πέρασε!

Κατά την ταπεινή μας άποψη, τα άτομα που ψήφισαν στο συγκεκριμένο διαγωνισμό θα πρέπει να είχαν κάποιο θέμα με την όραση τους γιατί τα αποτελέσματα που θα διαβάσετε θα σας στείλουν αδιάβαστους!

Η μάχη ήταν σκληρή και οι συμμέτοχες ήταν πολλές και εντελώς διαφορετικές η μια από την άλλη!

Η νοικοκυρά Eva Longoria, έφυγε από την απόγνωση μια και η sexy παρουσία της στο τηλεοπτικό σίριαλ που πρωταγωνιστεί της έδωσε εύκολα μια θέση στην πεντάδα αλλά όχι την πρωτιά!

Λίγο πιο κάτω, βρέθηκε η Kate Winslet, που υποτίθεται ότι αποτελεί την sexy classy εμφάνιση των γυναικών που συμμετείχαν! Εμείς πάντως διαφωνούμε ριζικά με αυτή την επιλογή (στο κάτω κάτω αν θέλεις μια καλή ηθοποιό και όμορφη γυναίκα διάλεξε την Belluci, την Jolie ή την Kidman)!

Τελευταία της πεντάδας επιλέχθηκε η Halle Berry για την εκρηκτική της εμφάνιση στην ταινία του James Bond (ριγμένη την λες), ενώ στη δεύτερη θέση δικαιωματικά βρέθηκε η femme fatale Scarlett Johansson που με τις αισθησιακές τις καμπύλες μας ταρακούνησε όλους!

Η πρωτιά δόθηκε σε μια τραγουδίστρια που έχει κάνει πραγματικό μπαράζ στα φετινά βραβεία! Η Beyonce λοιπόν είναι το sexy σύμβολο της δεκαετίας και μάλιστα της αποδόθηκε το σχολιάστηκε ότι είναι τόσο καυτή που ευθύνεται για την κλιματική αλλαγή?!

Jessica Alba, Salma Hayek, Eva Mendez και Jessica Biel, δεν βρέθηκαν καν στην δεκάδα (!) εκπλήσσοντας τους πάντες και προκαλώντας παράπονα από τους αναγνώστες!

Και ρωτάω! Είναι αυτές οι ομορφότερες και πιο sexy της δεκαετίας (με εξαίρεση Beyonce και Hohanson);

Ποια είναι η δική σου επιλογή;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *