Οι αποκαλύψεις της Πέγκυ Ζήνα!

Η χειμερινή σεζόν ξεκινάει για την Πέγκυ Ζήνα, αλλά λίγο πριν την πρεμιέρα της μίλησε για θέματα που την απασχολούν!

Η Πέγκυ Ζήνα κατά τη διάρκεια της πρόβας generale μίλησε στους δημοσιογράφους για τη συνεργασία της με το Δημήτρη Μητροπάνο, που προέκυψε μετά από πρόταση που της έκανε ο ίδιος!

“Δεν περίμενα ότι θα μου τύχει αυτή η συνεργασία τόσο νωρίς. Δούλευα γι’ αυτό… Προσπαθούσα… Aυτές είναι οι αξίες που ήθελα να κατακτήσω καποια στιγμή. Χαίρομαι πάρα πολύ. Θεωρώ ότι μου ήρθε πιο νωρίς απ’ ό,τι περίμενα. Η μέχρι τώρα συνεργασία μας μου έχει μάθει να κρατάω χαμηλούς τόνους στη συμπεριφορά μου και να έχω αξιοπρέπεια σε ό,τι κάνω για να το κάνω με την ψυχή μου”.

Για την οικονομική κρίση που έχει επηρεάσει και τη νυχτερινή διασκέδαση είπε:“Πάντα προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα της οικονομικής κρίσης και όλοι απ’ τη μεριά μας αν χρειαστεί να κάνουμε “θυσίες” θα τις κάνουμε γιατί αγαπάμε πολύ αυτό που κάνουμε”.

Τέλος, όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους αν θα ήθελε να παρακολουθήσει το πρόγραμμα της Ελένης Τσαλιγοπούλου, απάντησε: “Φυσικά και θα ήθελα να δω το πρόγραμμα, που πιστεύω ότι είναι καταπληκτικό της κυρίας Γαλάνη και της κυρίας Τσαλιγοπούλου, αλλά δυστυχώς ανοίγουμε μία βδομάδα νωρίτερα και δε θα μπορέσω να το καταφέρω. Κι αυτό που επίσης είπα είναι ότι οτιδήποτε και να λες κάποια στιγμή για κάποιον άνθρωπο μιλάς για κάποια συγκεκριμένη στιγμή…Δεν μιλάς ούτε για την προσωπικότητά του ούτε για την καριέρα του γενικότερα. Υπάρχουν πάρα πολύ κακές στιγμές, που μπορεί να ζήσουμε ή και καλές, που περνάνε μαζί με το χρόνο”.

Πολλά, όμως, έχουν γραφτεί τις τελευταίες ημέρες και για τις σχέσεις της Πέγκυ Ζήνα με τον Κωνσταντίνο Ρήγο, αφού για πρώτη φορά, ύστερα από τέσσερα χρόνια, ο γνωστός σκηνοθέτης δεν έχει επιμεληθεί τις ζωντανές της εμφανίσεις. Κανένας από τους δύο μέχρι τώρα δεν έχει μιλήσει για τους λόγους που οδήγησαν στη διακοπή της συνεργασίας τους.

Καλή επιτυχία Πέγκυ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *