Οι Άγγλοι δεν πάνε καλά: Ακατάλληλη για… ανηλίκους η αφίσα της Rihanna

Είναι μια από τις τραγουδίστριες που προκαλεί ανοικτά, χωρίς να ντρέπεται για τις εμφανίσεις της. Ο λόγος για την Rihanna, η οποία αυτή τη φορά μάλλον την πλήρωσε τσάμπα! Η αφίσα που διαφημίζει το άρωμα της Rihanna θα επιτρέπεται να αναρτάται μόνο σε περιοχές όπου δεν συχνάζουν παιδιά, αποφάσισε η βρετανική επιτροπή αρμόδια για τις διαφημίσεις (ASA) καθώς έκρινε ότι περιέχει «σεξουαλικά υπονοούμενα».

Στη διαφημιστική αφίσα του Rogue εικονίζεται η Rihanna ημίγυμνη, καθισμένη στο πάτωμα έχοντας τα πόδια της ψηλά, ακουμπισμένα σε ένα μπουκάλι του αρώματος. Η εταιρεία Parlux Fragrances, από την πλευρά της, ανακοίνωσε ότι η φωτογραφία δεν είναι απρεπής, προσβλητική, με υπονοούμενα ή υποτιμητική.

RIHANNA

Η Επιτροπή δέχτηκε πάντως ότι το σώμα της δημοφιλούς pop star ήταν κυρίως καλυμμένο και ότι από την έκφραση του προσώπου της «έδειχνε περισσότερο περιφρονητική παρά ευάλωτη» ενώ συμπλήρωσε στην ανακοίνωσή της «Παρότι δεν θεωρούμε ότι η φωτογραφία είναι ανοιχτά σεξουαλική, κρίνουμε ότι η στάση της Rihanna με τα πόδια της ψηλά στον αέρα, είναι προκλητική. Ως εκ τούτου, και δεδομένου ότι η Rihanna μοιάζει να είναι γυμνή, εκτός από τα ψηλοτάκουνα που φοράει, καταλήγουμε ότι η διαφήμιση περιέχει σεξουαλικό υπονοούμενο και θα πρέπει να της επιβληθεί περιορισμός στη στην ανάρτηση μόνο σε χώρους όπου υπάρχει μικρή πιθανότητα να την δουν παιδιά».

Αυτό τους μάρανε…!

Διαβάστε ακόμα:

Έχει ξεφύγει η Rihanna! Τα δείχνει όλα σε επίσημη εμφάνιση

Άγριο ξεκατίνιασμα στο twitter! Ο Charlie Sheen τα χώνει στη Rihanna

H Miley Cyrus “απαντάει” στη Rihanna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *