Ξαφνικός θάνατος για τη Brittany Murphy

Από ανακοπή καρδιάς, σύμφωνα με τα δημοσεύματα, έχασε τη ζωή της σε ηλικία μόλις 32 ετών η ηθοποιός και τραγουδίστρια Brittany Murphy, γνωστή απο τους ρόλους της σε ταινίες όπως το ‘Don’t say a word‘, ‘Just Married‘, ‘Clueless‘, ‘Girl, Interrupted‘, ‘Sin City‘ και ‘8 Mile‘.

Η ηθοποιός λέγεται ότι βρέθηκε αναίσθητη στο σπίτι της από την οικογένειά της. Έγινε κλήση για ‘επείγον περιστατικό’ στην πυροσβεστική και μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, ωστόσο ήταν ήδη πολύ αργά..

Ο θάνατος της σε τόσο μάλιστα νεαρή ηλικία έχει προκαλέσει μεγάλο σοκ στη διεθνή showbiz. Χαρακτηριστικά ο Ashton Kutcher έγραψε στην twitter page του:

2day the world lost a little piece of sunshine. My deepest condolences go out 2 Brittany’s family, her husband, & her amazing mother Sharon. see you on the other side kid.

Και πολλοί άλλοι διάσημοι, όπως η Lindsay Lohan, η Jessica Simpson και η Alyssa Milano έστειλαν μέσω twitter τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια της Brittany Murphy και εξέφρασαν τη λύπη τους για τον πρόωρο χαμό της…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *