Ξανά μαζί Rihanna-Chris Brown;

Φαίνεται τελικά πως η μεγάλη επανασύνδεση της Rihanna με τον Chris Brown είναι γεγονός. Λίγο καιρό μετά το φιλί της Riri στον Chris κατά τη διάρκεια πρόσφατων μουσικών βραβείων, το οποίο και πυροδότησε τις φήμες περί επανασύνδεσης του ζευγαριού, οι δυο τους εθεάθησαν πριν λίγες μέρες να φιλιούνται σε γνωστό club της Νέας Υόρκης.

Το ζευγάρι είχε χωρίσει με άσχημο τρόπο το 2009, έπειτα από τον ξυλοδαρμό της Rihanna από τον Brown και κανείς δεν περίμενε ότι θα υπήρχε περίπτωση οι δυο τους να τα ξαναβρούν. Τον τελευταίο καιρό ωστόσο, η συνεργασία τους σε κάποια μουσικά κομμάτια αλλά και το γεγονός πως έκαναν διακοπές στην ίδια τοποθεσία φανέρωνε πως οι σχέσεις τους έχουν βελτιωθεί.

Απ’ότι φαίνεται ωστόσο δεν μιλάμε απλά για βελτίωση των σχέσεων των δυο αλλά για επανασύνδεση ενός ζευγαριού το οποίο μας έχει απασχολήσει πολλές φορές στο παρελθόν είτε με θετικό είτε με αρνητικό τρόπο. Άνθρωποι που βρέθηκαν στο ίδιο club με το ζευγάρι δηλώνουν πως η Riri με τον Chris δεν προσπάθησαν στιγμή να κρύψουν τα αισθήματα τους αλλά αντίθετα έδειξαν με τον πλέον φανερό τρόπο πως είναι και πάλι μαζί.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *