ΝRJ Awards! Τα βραβεία της γκάφας!

Τέτοια ατυχία είχε καιρό να χτυπήσει τελετή βραβείων! Τα Γαλλικά ΝRJ -που παρουσίασε ο Νίκος Αλιάγας– κέρδισαν σίγουρα για φέτος τον τίτλο των πιο γκαφατζίδικων βραβείων της χρονιάς, αφού το ένα ευτράπελο ακολούθησε το άλλο!

Από που να πρωτοξεκινήσει κανείς!

Αρχικά ας αναφέρουμε το λάθος με τους Black Eyed Peas που κέρδισαν το βραβείο “Best International Group” και μετά από λίγο τους ανακοίνωσαν ότι έγινε μπέρδεμα και τελικά το βραβείο κέρδισαν οι Tokio Hotel!

Πάλι καλά που το συγκρότημα κέρδισε το βραβείο του “Βest Ιnternational Song” με το κομμάτι “I Gotta Feeling”, γιατί αλλιώς θα πηγαίναν σπίτι τους και χωρίς βραβείο και ντροπιασμένοι!

Από την άλλη η Fergie όταν ανακοινώθηκε ότι είναι η νικήτρια της κατηγορίας “Best Female International Artist” και σηκώθηκε να τραγουδήσει για να χαρεί το βραβείο της η γυναίκα, βρέθηκε οριζόντια στη σκηνή επειδή παραπάτησε!

Ο Robbie Williams πάλι είχε καλύτερη μοίρα μια και κέρδισε το βραβείο “Best Male International Artist”, αλλά δεν τον μαζέψαμε από τα πατώματα!

Σε αντίθεση όμως, η Rihanna ακολούθησε το παράδειγμα της Fergie και βρέθηκε και αυτή φαρδιά πλατιά στη σκηνή, ακριβώς μετά την live performance της με το κομμάτι “Russian Roulette”!

Τελευταία και λιγότερο ντροπιασμένη της βραδιάς ήταν η Kesha, η οποία παρέδωσε το λάθος βραβείο στους Black Eyed Peas και μετά χρειάστηκε να ξαναβρεθεί στη σκηνή για να ενημερώσει ότι έγινε λάθος και ότι το συγκρότημα των νικητών, έπρεπε να επιστρέψει το βραβείο πίσω!

Jay-Z, Mika, Michael Buble, David Guetta και Kelly Rowland βρέθηκαν στη σκηνή και ερμήνευσαν τα κομμάτια τους χωρίς να πέσουν (γιατί τελικά ο κόσμος έβαζε στοίχημα για το ποιος θα πέσει και όχι για το ποιος θα κερδίσει), ενώ η Beyonce που έχει σαρώσει τα βραβεία για φέτος, πήρε και ένα ακόμα τιμητικό (έτσι για να έχει ένα ακόμα και από τους Γάλλους) για να στολίσει το μουσείο αγαλματιδίων που έχει στο σπίτι της!

Άντε και του χρόνου με καλύτερη τύχη και μια πιο σφουγγαρισμένη σκηνή!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *