Νέο album από τον Justin Bieber το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι του 2012 αναμένεται να κυκλοφορήσει το νέο του album ο Justin Bieber Believe“, σύμφωνα με τον manager του Scooter Braun, ο οποίος τόνισε ωστόσο ότι ο δίσκος δεν πρόκειται να βγει αν δεν είναι “τέλειος“.

Είναι ανένδοτος. Θέλει να γράψει εκείνος το μεγαλύτερο μέρος του album” δήλωσε σε συνέντευξή του ο Braun. “Μου έβαλε να ακούσω κάποια κομμάτια που έχει γράψει και κατενθουσιάστηκα! Το παιδί είναι καλλιτέχνης, τέλος!

O έφηβος star, που σε λίγες ημέρες θα παρουσιάσει το νέο του χριστουγεννιάτικο “Under The Misteltoe“, έκανε και μια δωρεά ύψους 10.000 δολαρίων σε οργάνωση αστέγων στην πατρίδα του στο Ontario του Καναδά. Πρόκειται μάλιστα για το ίδιο άσυλο όπου απευθυνόταν και ο ίδιος με τη μητέρα του Pattie Mallette την περίοδο που δεν είχαν λεφτά για ένα κανονικό Χριστουγεννιάτικο γεύμα…

Το “Under the Mistletoe“, που κυκλοφορεί την 1η Νοεμβρίου, έκανε δυναμικό ξεκίνημα, αφού το πρώτο single “Mistletoe” παρέμεινε για τρεις μέρες στο No.1 του iTunes chart.

JUSTIN BIEBER ΙΝ LONDON BY AMITA MOTION! Δευτέρα 7 Νοεμβρίου, Justin Bieber live στο Λονδίνο! H Amita Motion σου δίνει την ευκαιρία βρεθείς στην παρουσίαση του πρώτου Χριστουγεννιάτικου album του Justin Bieber UNDER THE MISTLETOE! Απάντησε ΤΩΡΑ σωστά στο Βieber-quiz και γίνε ο Top User που θα κάνει δικά του τα 2 VIP εισιτήρια και θα δει live το απόλυτο teen idol! www.mad.tv/play/justinbieber

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *