Νέο album από τον Dimi Phaze

Πηγή: Δελτίο Τύπου

Dimi Phaze – Simple: Νέο album. Κυκλοφορεί 15 Μαΐου

Ο Dimi Phaze έκανε αισθητή τη παρουσία του στη μουσική σκηνή το 2004 με το πρώτο του album “Season One” το οποιο θεωρείται εως και σήμερα ένα από τα σημαντικότερα της ηλεκτρονικής μουσικής που γραφτηκε ποτέ από Έλληνα δημιουργό. Ένας δίσκος και μια πορεία “πρόταση” για τους μετέπειτα δημιουργούς και την ηλεκτρονική σκηνή της Ελλάδας.

Με πληθώρα συνεργασιών με Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες, remixes & original παραγωγές, support απο καταξιωμένους artists, o Dimi Phaze επιστρέφει με τo 2o προσωπικό του album “S I M P L E” έχοντας στις αποσκευές του βιώματα 6 χρόνων, ιστορίες και μουσικές διαδρομές που με ευκολία και μοναδικό χαρακτηριστικό τρόπο ξεδιπλώνει και αφήνει να μας παρασύρουν σε ένα μουσικό παραλήρημα ρυθμών και μελωδιών.

Στο μουσικο αυτό ταξίδι συνοδοιπόρους έχει μια νέα ομάδα ΦΙΛΩΝ όπως ο ίδιος αποκαλεί.
Την απολαυστική Alexandra McKay, μια εξαιρετική vocalist και δημιουργό από την οποία έχουμε να περιμένουμε μόνο τα καλύτερα στο μέλλον.
Την μοναδική Aspasia με τα υπέροχα φωνητικά της.
Την Stella με την μελωδική φωνή.
Την Chrys με την ιδαιέτερη χροιά της που μας γυρίζει στα 80’s.
και τον Spyrea Sid (τραγουδιστη του συγκροτήματος Cyanna) με την χαρακτηριστική και γνώριμη σε όλους φωνή του που δε περνά απαρατήρητη. Μια συνεργασία-έκπληξη που θα αγαπηθεί.

Με εμπνέουν οι άνθρωποι, τα αγαπημένα μου πρόσωπα, ενα χαμόγελο, η σκληρή πραγματικότητα, μια βροχερή μέρα, τα παιδικά μου χρόνια, μια βόλτα με το σκύλο μου, δεν αφήνω τίποτα να περάσει “έτσι”… πάντα όταν γράφω έχω εικόνες στο μυαλό μου… σε αυτό το άλμπουμ απλά κλείνω τα μάτια, ταξιδέυω και όπου με πάει… Δίνω ιδιαίτερη σημασία στους συνεργάτες μου. Εγώ θα τους αποκαλέσω ΦΙΛΟΥΣ. Μας δένει η μουσική έχουμε πολύ αγάπη μέσα μας και θέλουμε να την εκφράσουμε. Είμαστε ειλικρινείς και το μόνο που θέλουμε είναι να αποτυπώσουμε τις μικρές περιπέτειες, του σήμερα, του χθες, των ονείρων μας, τις ανησυχίες μας, το θυμό μας, τον ίδιο μας τον εαυτό χωρίς ταμπού“, δηλώνει ο Dimi Phase.

To S I M P L E θα κυκλοφορήσει στις 15 Μαϊου.

DIMI PHAZE – S I M P L E
Tracklisting
01 Simple feat.Alexandra McKay
02 Lovesong feat.Alexandra McKay
03 Here and now feat. Spyreas Sid
04 Dance with somebody feat.Alexandra McKay
05 Let it go feat.Aspasia
06 Run feat.Stella
07 In the silence of the night (dimi phase remix) feat.Stella
08 Nightfall (dimi phase remix) feat.Aspasia
09 U & Me feat.Aspasia
10 Biting back feat.Alexandra McKay
11 Another story feat.Chrys
12 Nightfall feat.Aspasia
13 In the silence of the night feat.Stella
14 Feel loved feat.Aspasia
15 Best things in life are free

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *