Μυρτώ Κοντοβά: Ποιά είναι η ιδανική κριτική επιτροπή για το J2US

Η Μυρτώ Κοντοβά που επιλέγει κάθε Τετάρτη τα τραγούδια που θα ερμηνεύσουν στη σκηνή του μουσικού σόου του Μεγάλου καναλιού τα ζευγάρια, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της για την ιδανική κριτική επιτροπή. Άραγε ποιους θα επέλεγε η ίδια, αν είχε αυτή τη δυνατότητα;

«Δίπλα δίπλα ο Αντώνης Κανάκης και η Μαίρη Λίντα. Θα έκανα το παν για να τους ψήσω. Ο Αντώνης αγαπάει και ξέρει καλά τη μουσική, έχει άποψη, χιούμορ και γούστο. Η Μαίρη Λίντα, τι να πούμε τώρα; Εκτός από όλα αυτά που ξέρουμε είναι πολύ μάγκας και πολύ ευγενική ταυτόχρονα και βέβαια η μοναδική, γνήσια εκπρόσωπος του σουίνγκ στην Ελλάδα. Από αυτούς θα ξεκινούσα και θα τους έχτιζα. Στο σχήμα θα μου άρεσε πολύ και ο Πάνος Μουζουράκης που επίσης έχει άποψη και ενδιαφέρουσα αισθητική και είναι θεότρελος με την έννοια που χρειάζεται και η μουσική και η τηλεόραση. Το τέταρτο πρόσωπο δεν το έχει σκεφτεί», δήλωσε στο Hello.

Ποια είναι η γνώμη της όμως για τα υπόλοιπα μέλη της κριτικής επιτροπής και τις αλλαγές που έγιναν;

«Τον Δημήτρη Αρβανίτη δεν τον γνώριζα πριν το παιχνίδι. Νομίζω ότι δεν του ταίριαζε ο ρόλος του κριτή. Η πρόταση Ρούλα Κορομηλά σε μια επιτροπή έχει κάτι, αρκεί να το πακετάρεις με έναν τρόπο ώστε να παίξει κι εκεί η ανατροπή που λέγαμε παραπάνω. Η είσοδος του Κρατερού Κατσούλη μου άρεσε πολύ στο παιχνίδι. Τον θεωρώ καλλιτεχνική προσωπικότητα και ένιωσα εξαρχής ότι μιλάμε την ίδια γλώσσα».

Γιατί απαντάει αρνητικά όμως σε κάθε πρόταση που της κάνουν να είναι στην κριτική επιτροπή διαφόρων σόου –όπως του J2US; Φοβάται να εκτεθεί;

«Ναι, φοβάμαι. Φοβάμαι μη γίνω για το λάθος λόγο ο ηλιόσπορος της τρέχουσας ψυχαγωγικής επικαιρότητας. Φοβάμαι μη γίνω η ειδησούλα της εποχής που θα την τσιμπολογήσουν και θα την φτύσουν ύστερα από είκοσι λεπτά οι εκπομπές και τα sites. Δεν τα θέλω τα περίφημα 15 λεπτά δημοσιότητας, θέλω διάρκεια σε αυτά που κάνω. Γι’ αυτό και δεν πηγαίνω σε τηλεοπτικές εκπομπές που με καλούν. Γι’ αυτό και θυμώνω πάρα πολύ όταν ασχολούνται μαζί μου με τρόπους και για λόγους που δεν έχω διαλέξει. Επιτροπή θα πήγαινα μόνο αν είχε ένα ισχυρό προσωπικό κίνητρο και δεν εννοώ τα χρήματα».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *