Μιχάλης Χατζηγιάννης – “Η Αγάπη Δυναμώνει”

Το πρώτο τραγούδι από το δίσκο, το ομώνυμο «Η Αγάπη Δυναμώνει», που μέσα σε μόλις μία βδομάδα από την επίσημη κυκλοφορία του σκαρφάλωσε στην κορυφή των ραδιοφωνικών charts και ήδη τραγουδιέται από όλη την Ελλάδα, δεν ήταν παρά μόνο η αρχή!

Με την κυκλοφορία τώρα ολόκληρου του νέου άλμπουμ «Η ΑΓΑΠΗ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ», οι φίλοι του ευαίσθητου συνθέτη και βελούδινου τραγουδιστή Μιχάλη Χατζηγιάννη, θα καταλάβουν γιατί άξιζε τόσο η αναμονή από το προηγούμενο πλατινένιο άλμπουμ «Θάρρος ή Αλήθεια».

Ο Έλληνας καλλιτέχνης που εδώ και πάνω από δέκα χρόνια συνεχίζει να εκπλήσσει με τις μουσικές του αναζητήσεις και το μελωδικό του στιλ, έρχεται ξανά τώρα να μας αιφνιδιάσει με το δίσκο «Η ΑΓΑΠΗ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ», που πήρε στον καλλιτέχνη πολλούς μήνες προετοιμασίας και ηχογραφήσεων για να ολοκληρωθεί και κινείται σε καινούργιες μουσικές ατμόσφαιρες και μελωδίες που άλλοτε συναρπάζουν και άλλοτε συγκινούν.

Στο άλμπουμ αυτό ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υπογράφει όπως συνήθως τη μουσική στην πλειοψηφία των κομματιών, έχοντας συνεργαστεί με εξαιρετικούς στιχουργούς: Ελεάνα Βραχάλη, Ελένη Γιαννατσούλια, Νίκος Μωραΐτης (που υπογράφει τους στίχους στο πρώτο ομώνυμο single), Θάνος Παπανικολάου.

Στο ίδιο δίσκο, όμως, με τα συνολικά 11 τραγούδια περιλαμβάνονται ακόμη μια ευρηματική διασκευή της μεγάλης ιταλικής επιτυχίας «Non E L’Inferno», καθώς επίσης και το hit «Σε Έναν Τοίχο», η συνεργασία με τον Μηδενιστή που παρέμενε μέχρι πρόσφατα στο No1 των charts για πολλές συνεχόμενες βδομάδες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *