Μια λεσβία θα ενσαρκώσει η Kylie Minogue στη μεγάλη οθόνη!

Jack and Diane” λέγεται η νέα ταινία στην οποία θα πρωταγωνιστήσει η Kylie Minogue ως μία… “ροκού λεσβία γεμάτη τατουάζ” όπως αναφέρει το MTV UK.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης η Juno Temple και η εγγονή του Elvis Presley Riley Keough, αποκαλύπτει το ΝΜΕ.

Σύμφωνα με την New York Post, στην ταινία θα υπάρχουν και τολμηρές σκηνές, πράγμα που θα “εκπλήσει τους θαυμαστές της” όπως δήλωσε σχετικά εκπρόσωπος της ταινίας.

Το “Jack and Diane” βρίσκεται ακόμα στα πρώτα του στάδια με τα γυρίσματα να έχουν ξεκινήσει στην Νέα Υόρκη και τις πρώτες πληροφορίες να μιλούν για πρεμιέρα μέσα στο 2011.

Προς το παρόν η Kylie δεν έχει κάνει δηλώσεις σχετικά με την ταινία, ωστόσο, τον Ιούνιο είχε αφήσει να εννοηθεί ότι είχε σκοπό να επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη.

Η Kylie ξεκίνησε ουσιαστικά την υποκριτική της καριέρα μέσα από την τηλεοπτική σειρά ‘Neighbours’ ενώ, μεταξύ άλλων, έχει παίξει στις ταινίες ‘Streetfighter’ και ‘The Deliquents’ ενώ είχε και ένα μικρό ρόλο στο ‘Moulin Rouge’.

Play!

The Kylie Minogue Trivia by Conn-x!

Αν θελεις να κάνεις δικό σου το Aphrodite, θυμήσου τα highlights από τη ζωή και την καριέρα της Kylie, απάντησε σωστά στις ερωτήσεις και κέρδισε! Play!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *