Μαθήματα ανθρωπιάς από την Angelina Jolie!

Με τον τίτλο της “Πρέσβειρας καλής θέλησης” και δεκάδες διακρίσεις στο κομμάτι του ανθρωπισμού, η Angelina Jolie γυρνάει κυριολεκτικά τον πλανήτη για να βρεθεί δίπλα σε άτομα που έχουν ανάγκη και να στηρίξει τη δημιουργία φιλανθρωπικών ιδρυμάτων.

Η διάσημη ηθοποιός τα τελευταία χρόνια έχει μοιράσει το χρόνο της ανάμεσα στον εθελοντισμό, την υποκριτική και την οικογένεια και δεν είναι λίγες οι φορές που επιλέγει να συμπαρασταθεί στους συνανθρώπους της παρά να βάλει σε προτεραιότητα την επόμενη της ταινία!

Πρόσφατα λοιπόν, ο δημοσιογραφικός φακός, έφερε στην επιφάνεια και την κρυφή φιλανθρωπική δράση της Angie, μια και έγινε γνωστό ότι παράλληλα με την συντήρηση της οικογένειας της, φροντίζει για το μεγάλωμα και δεκάδων οικογενειών ανα τον κόσμο.

Το τελευταίο παράδειγμα είναι η οικονομική στήριξη επτά παιδιών και των οικογενειών τους στην Ιορδανία, καθώς και η συντήρηση του παιδικού χωριού SOS στην ίδια χώρα.

Όλες αυτές οι πράξεις και δεκάδες ακόμα οργανώθηκαν με πρωτοβουλία της ηθοποιού, για τις οποίες ζητήθηκε ρητά να μη γίνει καμία αναφορά στα media!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *