Μάρτιο το νέο album της Avril Lavigne

Δύο χρόνια ετοιμάζει η τραγουδίστρια-τραγουδοποιός Avril Lavigne το 4ο studio album της, το οποίο σύμφωνα με επίσημο δελτίο τύπου θα ονομάζεται “Goodbye Lullaby” και θα κυκλοφορήσει στις 7 Μαρτίου 2011.

Το πρώτο single από το δίσκο, με τίτλο “What The Hell“, θα ακουστεί για πρώτη φορά την πρωτοχρονιά στο “Dick Clark’s Rockin’ New Year’s Eve“.

Η Avril συνεργάστηκε και σ’αυτόν τον δίσκο με τους Deryck Whibley, Evan Taubenfeld, Butch Walker όπως επίσης και με τον τραγουδοποιό/παραγωγό Max Martin.

Η 26χρονη Καναδή star παρουσιάζει έναν πολυδιάστατο δίσκο: μοιράζεται τις προσωπικές της εμπειρίες μέσα από το “Goodbye Lullaby“, δείχνει την fun πλευρά της στο “What The Hell“, μας γυρίζει στα 50’s με το “Stop Standing There“, ροκάρει στο “Smile“, εξερευνά τη δύναμη της σχέσης στο “Push“, γίνεται ευάλωτη στο “Wish You Were Here” και κλείνει ένα σημαντικό κεφάλαιο της ζωής της με το “Goodbye“.

Εκτός του studio ηχογράφησης, η Avril Lavigne είναι μια επιτυχημένη επιχειρηματίας που συνεχίζει να σχεδιάζει και να διευθύνει τη δική της lifestyle brand ένδυση, Abbey Dawn, η οποία έχει επεκταθεί σε όλο τον κόσμο και θα ξεπεράσει τις 50 χώρες αυτό το μήνα. Μαζί με το δημοφιλές άρωμα της Black Star, πρόσφατα παρουσίασε και το Forbidden Rose ενώ θα εγκαινιάσει και ένα τρίτο άρωμα το 2011. Το φιλανθρωπικό της έργο στο παρελθόν την ενέπνευσε να δημιουργήσει το ίδρυμα The Avril Lavigne Foundation τον περασμένο Σεπτέμβριο. Το ίδρυμα συνεργάζεται με κορυφαίες φιλανθρωπικές οργανώσεις και σχεδιάζουν/παραδίδουν προγράμματα, ευαισθητοποιούνται και κινητοποιούνται για παιδιά και νέους που ζουν με σοβαρές ασθένειες και αναπηρίες.

Η Avril Lavigne έχει πουλήσει μέχρι τώρα πάνω από 30 εκατομμύρια albums παγκοσμίως και έχει κερδίσει οκτώ υποψηφιότητες για βραβεία Grammy και επτά για τα Καναδέζικα βραβεία Juno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *