Μάθετε τι ετοιμάζουν οι Limp BIzkit

Ο front man των Limp Bizkit, Fred Durst, λέει ότι η μπάντα αυτή τη στιγμή εργάζονται για το “βαρύτερο, most crazy metal” δίσκο που έβαλαν ποτέ. Θα είναι σου λέει γεμάτος πανικό και τρέλα!

Μιλώντας για τον επερχόμενο δίσκο, για τον οποίο δεν έχει βέβαια οριστεί ημερομηνία κυκλοφορίας ο τραγουδιστής είπε: “Πρόκειται να είναι ο βαρύτερος, πιο τρελό metal δίσκος όλων των εποχών. Αυτό θα εξυπηρετήσει βασικές μας μουσικές αρχές. Θα εμπεριέχονται μεγάλα, χοντρά, υπερ-τεράστια hip-rock τραγούδια. Θα φέρουμε χάος και…τρέλα για εκείνους τους ανθρώπους που σκέφτονται όπως και εμείς”

Ο front man, μίλησε και για νέο single της μπάντας με τον Lil Wayne, “Ready To Go“, το οποίο έχει οριστεί να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα. “Ακούγεται σαν ένα τέρας! Ακούγεται κυριολεκτικά επικίνδυνο”, είπε. “Ακούγεται σαν τον τόπο που δημιουργήθηκε η rock μουσική, δημιουργήθηκε το βαρύ metal.”

Ο Durst πρόσθεσε ότι υπήρχαν σχέδια για την κυκλοφορία του κομματιού δωρεάν στο διαδίκτυο, προσθέτοντας: “Θέλουμε όλοι να γνωρίζουν ότι αυτό είναι μόνο μια εισαγωγή, μόνο μια γεύση του μπορεί να συμβεί όταν για 5 λεπτά αυτοί οι δύο τυπάδες (Limp Bizkit & Lil Wayne) είναι μαζί. Τώρα που ζούμε μαζί, τώρα που είμαστε “παντρεμένοι”, θα δούμε τι θα συμβεί όταν αρχίσουμε να κάνουμε περισσότερα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος.”

Εσείς τι πιστεύετε; Θα πετύχει η συνεργασία του Lil Wayne με τους Limp Bizkit;
Είστε ενθουσιασμένοι που αυτή η Hip-rock μπάντα επιτέλους θα κυκλοφορήσει κάτι καινούργιο;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *