Κώστας Μαρτάκης – “Μαθηματικά”

Λίγο μόλις καιρό από την επίσημη κυκλοφορία, το νέο single του Κώστα Μαρτάκη «Μαθηματικά» σε μουσική του Γιώργου Παπαδόπουλου και στίχους της Βίκυς Γεροθόδωρου, έχει ήδη κερδίσει την αγάπη του κοινού αποσπώντας τις καλύτερες κριτικές!

Ήρθε η ωρα οι εξισώσεις αγάπης να γίνουν εικόνα σε ένα πρωτότυπο video clip, όπου απολαμβάνουμε τον Κώστα Μαρτάκη σε μία ακαταμάχητη ερμηνεία που αναπόφευκτα ανεβάζει τη διάθεση κατακόρυφα!

Ύπο τη μοναδική σκηνοθετική ματιά του Γιάννη Παπαδάκου, ο αγαπημένος καλλιτέχνης γίνεται στην κυριολεξία μέρος της εξίσωσης «παίζοντας» με τους αριθμούς σε ένα πανέξυπνο και καινοτόμο pop art video που φέρνει την τέχνη του post production σε νέα επίπεδα!

Οι στίχοι και οι αριθμοί ζωντανεύουν και ο γοητευτικός Κώστας Μαρτάκης ξεπηδά στις οθόνες σαν ήρωας μέσα από μαυροπίνακα!

Το νέο single του Κώστα Μαρτάκη θα εμπεριέχεται, μαζί με όλες τις τελευταίες επιτυχίες αλλά και νέα τραγούδια, στην ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά του καλλιτέχνη που θα κυκλοφορήσει λίγο πριν τα Χριστούγεννα από την Platinum Records.

Δείτε το ολοκαίνουριο video clip:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *