Κι εσύ Nick Jonas fan?

Ο Nick Jonas είναι μόνο 17 ετών, είναι νέος, όμορφος και hot right now! Ξέρεις όμως ότι ο Nick πάσχει από διαβήτη από πολύ μικρή ηλικία;

Από τα 13 του, που διαγνώστηκε με διαβήτη, ο Nick έχει βάλει στόχο να μοιραστεί τις εμπειρίες του ως διαβητικός με άλλους που πάσχουν από την ίδια ασθένεια και να τους στηρίξει με ό,τι μέσα έχει. Ξεκίνησε λοιπόν μία συνεργασία με την Bayer Diabetes Care στην Αγγλία για θέματα ενημέρωσης των νέων και των γονέων τους γύρω από τον διαβήτη και ίδρυσε την Jonas Brothers Change for the Children Foundation, έναν οργανισμό που στηρίζει διαβητικούς.

Στα πλαίσια της συνεργασίας ο Nick διοργάνωσε ειδικό διαγωνισμό που προτρέπει νέα παιδιά που έχουν διαβήτη να σκεφτούν δημιουργικούς τρόπους για να ξεπερνούν το πρόβλημα στην καθημερινότητά τους και να συνεχίζουν να κυνηγούν τα όνειρά τους! Τον ίδιο τον Nick τον βοήθησε φυσικά η μουσική, το να γράφει τραγούδια και να παίζει ζωντανά με τους Jonas Brothers.

Στην ιστοσελίδα www.NicksSimpleWins.co.uk μπορεί κανείς να διαβάσει και posts του Nick πάνω στο θέμα αλλά και να κατεβάσει το ‘A Little Bit Longer’, ένα τραγούδι που έγραψε ο ίδιος μία μέρα που υπέφερε πολύ λόγω της ασθένειάς του και έχει δηλώσει ότι το να ακούει τους θαυμαστές του να το τραγουδούν ζωντανά στις συναυλίες τον εμψυχώνει πάρα πολύ!

Οπότε άκου το τραγούδι, βλέποντας φωτογραφίες του Nick από τότε που ήταν μικρός, μάθε τους στίχους και αν θέλεις κι εσύ να συμπαρασταθείς στον Nick, μπες στο διαγωνισμό του MAD για να δεις τους Jonas Brothers live στο Λονδίνο!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *