Κι άλλος επώνυμος τα βάζει με την Taylor Swift!

H Taylor Swift δεν έχει ταλέντο. Μπορεί να είναι χαριτωμένη αλλά είναι φριχτή!” αυτό δήλωσε ο frontman του rock συγκροτήματος Black Crowes, Chris Robinson.

Ο 44χρονος rocker, σχεδόν ένα χρόνο μετά το ξέσπασμα του Kanye West εναντίον της Taylor Swift τη βραδιά των MTV Awards 2009, είπε στο περιοδικό Nylon Guys: “Το βρίσκω ντροπιαστικό που ακούω ενήλικες να λένε ότι η Taylor Swift είναι πολύ ταλαντούχα. Δεν είναι. Μπορεί να είναι χαριτωμένη, αλλά είναι φριχτή. Γενικά είναι ελάχιστοι αυτοί που μου αρέσουν. Όλοι είναι έτοιμα προϊόντα. Τους ντύνουν, τους γράφουν τραγούδια σε έναν υπολογιστή και όλα ακούγονται το ίδιο. Καμία προσωπικότητα. Καλός τραγουδιστής δεν είναι απαραίτητα μόνο αυτός που δεν είναι παράφωνος, έχει να κάνει και με το συναίσθημα.

H Taylor Swift πρόσφατα παρουσίασε το video για το νέο της single ‘Mine, ενώ ρυθμίζει τις τελευταίες λεπτομέρειες του νέου της album ‘Speak Now‘ που αναμένεται στα τέλη Οκτωβρίου.

Οι Black Crowes ιδρύθηκαν το 1984, έχουν πουλήσει πάνω από 30 εκατομμύρια albums και συμπεριλαμβάνονται στη λίστα του VH1 με τα 100 καλύτερα hard rock συγκροτήματα.

Τι έχετε να απαντήσετε στον Chris Robinson;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *