Και οι Playmen στη μεγάλη συναυλία των Thirty Seconds to Mars

H δυναμική μουσική παρουσία των Playmen έρχεται να προστεθεί στο πιο εκρηκτικό live experience της χρονιάς. Οι Thirty Seconds to Mars λίγο πριν ανέβουν στη σκηνή της Πλατείας Νερού, θέλουν να δημιουργήσουν μία εκρηκτική ατμόσφαιρα και επέλεξαν και τους Playmen, να απογειώσουν το κοινό με το καλύτερο τρόπο! Οι Playmen θα εμφανισθούν μετά το άνοιγμα των πυλών της Πλατείας Νερού, ζεσταίνοντας το κοινό για την έλευση των Marsheaux, αλλά και αμέσως μετά από το εξαιρετικό γυναικείο ντουέτο και all the way to… MARS !!!

Οι Playmen, aka Παύλος Μανώλης και Λευτέρης Ξενάκης, είναι η ομάδα dance – pop μουσικών παραγωγών που έχει το όνομα της συνδεθεί με τα πιο γνωστά και δυναμικά hits των τελευταίων χρόνων, ενώ τα DJ sets που έχουν πραγματοποιήσει σε όλη την Ελλάδα, έχουν ξεσηκώσει τους απανταχού clubbers. Οδηγούμενοι από το πάθος τους για τη house μουσική και τον ενθουσιασμό τους για πειραματισμό σε νέα μουσικά είδη και στυλ, οι Playmen έχουν εξελιχθεί σαν ένα από τα πιο δυναμικά brand name της Ελληνικής μουσικής σκηνής. To εκπληκτικό duo αποτελεί δυνατό χαρτί για τα πιο δυνατά party’s γι’ αυτό και έχουν αποτελέσει resident dj’ s σε clubs όπως τα Villa Mercedes, Venue, Envy και Cinema Live Stage.

Η πρώτη τους μεγάλη επιτυχία ήρθε το 2009 με “Together Forever” που έπιασε κορυφή σε downloads charts. Η επιτυχία ήταν τόσο μεγάλη, που η ελληνική του εκδοχή “Φυσικά μαζί“, που παρουσίασαν στα 2010 MAD Video Music Awards, μαζί με την Έλενα Παπαρίζου και τους Onirama αποτέλεσε ένα από τα πιο καυτά hits, της περσινής χρονιάς. Την ίδια χρονιά μας ξεσήκωσαν και με το “Feel your love“, το feel summer hit σε συνεργασία με τον Alceen.

Το 2011 έχει αποδειχθεί ήδη αρκετά επιτυχημένο για τους Playmen, μιας και το fabulous νέο single τους “Tonight“, σε φωνητικά από την Τάμτα, αποτέλεσε το official song theme των MadWalk 2011. Παράλληλα έχουν κάνει official remixes για μεγάλα ονόματα της dance μουσικής όπως οι Offer Nissim, Richard Grey, Agent Greg, Star 69, Sound 2 Go καθώς και για κυκλοφορίες της Ministry of Sound (που κυκλοφορούν πλέον αποκλειστικά από τη Rockarolla, σε Ελλάδα και Κύπρο).

Την περασμένη Τρίτη 14 Ιουνίου άνοιξαν τα φετινά MAD Video Music Awards, παρουσιάζοντας το επερχόμενο single τους “Out of my head“, σε μια εκρηκτική εμφάνιση με τον Alex Leon και τον βραβευμένο με Grammy T-Pain, γνωστό από τα hits του Low (με Flo Rida) και Kiss Kiss (με Chris Brown). Το συγκεκριμένο single θα παρουσιαστεί ολοκληρωμένο για πρώτη φορά στην Πλατεία Νερού, την Τετάρτη 6 Ιουλίου και αναμένεται να αποτελέσει το hit που θα ανεβάσει επικίνδυνα τη διάθεσή μας, αυτό το καλοκαίρι.

Το dj set των Playmen, είναι η κατάλληλη επιλογή για να ανοίξει με τον ιδανικότερο τρόπο, το θεαματικό show που θα προσφέρουν οι Thirty Seconds to Mars στην Πλατεία Νερού, Ολυμπιακό Πόλο Φαλήρου, την Τετάρτη 6 Ιουλίου.

More info: www.playmen.dj

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011
Πλατεία Νερού, Ολυμπιακός Χώρος Φαλήρου
Opening act: Marsheaux – Playmen

powered by Vodafone CU

Περισσότερες πληροφορίες: www.thirtysecondstomars.com
www.spicyentertainment.gr | Spicy Entertainment Official Dailymotion Channel | Spicy Entertainment Official Facebook Page

Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται!

Τιμές εισιτηρίων
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
Τα διακεκριμένα στην κερκίδα κοστίζουν 75 ευρώ
Τα εισιτήρια στο Pitch A κοστίζουν 60 ευρώ
Τα εισιτήρια Γενικής εισόδου Αρένα κοστίζουν 40 ευρώ

ΤΑΜΕΙΟ
Τα εισιτήρια Γενικής εισόδου Αρένα θα κοστίζουν 55 ευρώ

Σημεία προπώλησης
www.vodafoneCU.gr | www.vodafone.gr | Σε όλα τα καταστήματα Vodafone
Tickethouse | www.ticketarena.gr | www.123merch.gr

Πηγή: Δελτίο Τύπου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *