Κάθε κατεργάρης… στην πίστα του!

Μετά τις καλοκαιρινές τους διακοπές, όλοι οι έλληνες stars της pop αλλά και της έντεχνης σκηνής, επιστρέφουν στα νυχτερινά κέντρα με τροπικό μαύρισμα και ανανεωμένο look για να προσφέρουν στους θαμώνες τους ώρες διασκέδασης μέχρι το πρωί!

Σύμφωνα με τις τελευταίες ανακοινώσεις λοιπόν, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θα εμφανίζεται στο ΡΕΞ μαζί με τους Onirama, ενώ η Νατάσα Θεοδωρίδου θα τραγουδάει φέτος μαζί με τον Νίκο Μακρόπουλο στο Βοτανικό.

Στην Ιερά Οδό, θα βρίσκεται η Πέγκυ Ζήνα με τον Δημήτρη Μητροπάνο, ενώ η Άννα Βίσση, σε ένα ασυνήθιστο σχήμα, θα μοιράζεται την πίστα με τον Γώργο Σαμπάνη, τους Μπλε αλλά και την Μαριώ στο Αθηνών Αρένα.

Μάλιστα, υποψίες για συνεργασία ανάμεσα στην Άννα Βίσση και το συγκρότημα των Μπλε γεννήθηκαν στο ‘Απαγορευμένο Summer Tour‘ στην Πάρο, όπου η Άννα αφιέρωσε το τραγούδι ‘Ο πόνος της αγάπης’ στην Τζώρτζια και λίγο μετά οι δυο τους συναντήθηκαν στα παρασκήνια. Λέτε να ακούσουμε το κομμάτι σε μια νέα μουσική συνεργασία των δύο;

Τέλος, η Δήμητρα Γαλάνη με την Ελένη Τσαλιγοπούλου θα τραγουδούν στο VOX, ενώ σε ένα νέο χώρο με όνομα Teatro θα εμφανίζονται ο Νίκος Κουρκούλης με την Αγγελική Ηλιάδη και τον Κώστα Μαρτάκη.

Καλό μας χειμώνα!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *